Vergi Ödemelerinde Son Gün

Vergi ödemelerinde son güne kalan vatandaşlara İlkadım belediyesi ek vezne ile kuyrukların önüne geçiyor.

Vergi Ödemelerinde Son Gün
31 Mayıs 2022 - 15:57
Emlak ve çevre temizlik vergisinin son günü 31 Mayıs olması nedeniyle vatandaşlar son gün vergilerini ödemek için uzun kuyruklar oluşturdu. İlkadım Belediyesi mevcut veznelerin sayısını arttırarak vatandaşlara yormadan hızlı hizmet sunmaya devam ediyor.
Vezneler Cumartesi ve Pazar günleri de hizmet verdi
İlkadım’da emlak ve çevre temizlik vergisinin ödemesini son güne bırakan vatandaşlar belediyenin önünde uzun kuyruklar oluştururken vezneler hafta sonu Cumartesi Pazar Günleri de hizmet verdi. 3 vezneden işlem yapan vatandaşları beklemesini önlemek için 3 vezne yoğunluğu azaltmak için hizmet verdi. İnternet üzerinden ödemelerinde yapıldığı emlak ve çevre temizlik vergilerinde birçoğu internet bankacılığı üzerinden işlemlerini yaparken, diğer vatandaşlarda belediyeye gelerek işlemlerini tamamladı. Bina içinde oluşturulan veznelerde ödeme işlemleri gerçekleştirilmeden önce vatandaşlara belediye görevlileri tarafından sıramatik’ten sıra veriliyor. Güler yüzlü, hızlı hizmetten memnun olan vatandaşlar, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’a teşekkür etti.
İnsan odaklı hizmeti sunuyoruz
Başkan Demirtaş, hizmete ilişkin yaptığı açıklamada, "İlkadım Belediyesi olarak insan odaklı hizmet yürüten bir anlayışla hareket ediyoruz. Vatandaşlarımızın belediyeye gelmeden ödeme yapabilmeleri için e-belediye ile internet üzerinden vergi ödemelerini gerçekleştirebilmeleri için çalışma yaptık.Online ödeme yöntemiyle birçok vatandaşımız vergi ödemelerini gerçekleştirdi. Bazı vatandaşlarımız da direkt vezneden ödeme seçeneğini tercih ediyorlar. Bu vezne ödemeleri esnasında belediye veznelerinde kalabalık oluşturmadan işlemlerin gerçekleştirilmesi de önem arz ediyor. İnsan odaklı hizmet anlayışıyla belediye binasının hemen girişinde vezne oluşturarak, mevcut veznelerimizin sayısını arttırarak, vatandaşlarımızı yormadan hızlı hizmet sunuyoruz" dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum