Vefa Ekibi İlkadımlılar İçin Sahada Olacak

Koronavirüsle mücadele kapsamında 65 yaş ve üstü ile koronik rahatsızlığı olan vatandaşların 4 gün uygulanacak olan sokağa çıkma yasağında Vefa destek grubu İlkadım’lılar için sahada olacak.

Vefa Ekibi İlkadımlılar İçin Sahada Olacak
15 Mayıs 2020 - 17:45
İlKdım Belediyesi Vefa Destek Koordinasyon Merkezi’nden sevk ve idare edilen 20 kişilik ekip, her gün  ilçe genelindeki 65 yaş üstü yaşlıların alışveriş, ilaç gibi taleplerini yerine getiriyor. '444 55 01' ve '0505 178 55 01'  numaralı hattan Koordinasyon merkezine gelen çağrılar görev yapan ekipler tarafında kayda alınıyor. Mahalle mahalle görev bölümü yapıldıktan sonra vatandaşların isteklerini evine teslim ediyor. Koronavirüs süresince  hizmet veren vefa destek ekibi 24 saat, üç vardiyalı çalışıyor. Sokağa çıkma yasağı olduğu zamanlarda ilk adımlıların yardımına koşan vefa destek gurubu yaşlıların hayır dualarını alıyor.
Büyüklerimizin Her Zaman Hizmetindeyiz
Büyüklerimiz, değerlerimizi ve kültürümüzü yarınlara taşıyan, geçmişimizle geleceğimizi birbirine bağlayan en değerli köprüler olduğunu söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş;” Büyüklerimizin sağlığı bizim için çok önemli.  Sizler bizim en kıymetli hazinelerimizsiniz, tecrübe ve deneyimlerinize daha çok ihtiyacımız var. Biz sizlerin her daim yanınızdayız ve hizmetinizdeyiz. İnşallah süreci birlikte ve en kısa sürede atlatacağız. Sizlerden istirhamım eviniz de kalmanız” ifadelerini kullandı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum