Vatanın Kara Talihini Aydınlatmıştır

Türk Eğitim-Sen Çarşamba İlçe Yönetim Kurulu Başkan Gültekin Aydın, “Türk Milleti 97 yıl önce Hilal’in bahtını açmış, geleceğin kapısını aralamış, vatanın kara talihini aydınlatmıştır” dedi.

Vatanın Kara Talihini Aydınlatmıştır
29 Ekim 2020 - 12:58
Yedi düvelin ayağımıza vurduğu pranga, üzerimize geçirmeye çalıştığı tahakküm örtüsü milli dirençle parçalandığını hatırlatan Türk Eğitim-Sen Çarşamba İlçe Yönetim Kurulu Başkan Gültekin Aydın, “Aziz milletimiz Cumhuriyet'e bağımsızlık ruhunu iliştirmiş, umut ve özlemlerini bağlamıştır. Cumhur bizzat egemenliği devralmıştır.  Milli Mücadele'nin taçlanmış ve gönüllere taht kurmuş hali olan cumhuriyet, Türk Milleti'nin kendi kaderine bizzat yön ve istikamet vermesini sağlayarak egemenliğin sahibini tescillemiştir” dedi.   
Büyük Bir Zaferin Eseridir
Türkiye Cumhuriyeti bağış, lütuf veya hediye değildir ve her şey den önce inancın, imanın ve yılmaz bir iradenin eseri olduğunu vurgulayan Türk Eğitim-Sen Çarşamba İlçe Yönetim Kurulu Başkan Gültekin Aydın,“ Haklı ve haysiyetli bir Mücadele'nin karar ve kıvancıdır. Hiç kimsenin kuşkusu olmasın ki Türkiye Cumhuriyeti muhakkak payidar kalacaktır.  Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyet Bayramı'nı  kutluyor başkomutan Mustafa Kemal Atatürk'e destan yazan aziz şehit ve gazilerimize ve kahraman neslimize Allah  dan rahmet diliyorum” şeklinde konuştu.
Köksal ÖNER
 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum