VATANDAŞLIK VERİLMESİ BAŞKANLIK REJİMİ PROJESİDİR

CHP Samsun İl Başkanı Av

VATANDAŞLIK VERİLMESİ BAŞKANLIK REJİMİ PROJESİDİR
05 Temmuz 2016 - 14:31
7- Boş kalıp haberCHP Samsun İl Başkanı Av. Tufan Akcagöz, Suriyelilere vatandaşlık verilmesi, Başkanlık rejiminin projesidir dedi.
Kilis'te bir toplantıya katılan Recep Tayyip Erdoğan, Suriyeli sığınmacılara seslenerek, kendilerine vatandaşlık imkânının verileceğini müjdelemiştir.
Suriyeli sığınmacıların azımsanmayacak sayısı ve Türkiye'de kendilerine barınma imkânı verilmesinden dolayı minnet duygusu içinde olmaları kuvvetli ihtimal göründüğünden, Tayyip Erdoğan'ın Suriyeli sığınmacılara vatandaşlık hakkı tanıması, mültecilere potansiyel bir seçmen gözüyle bakıldığının bir kanıtıdır.
Amaç, Suriyeli seçmen potansiyeli ile istenilen rejim değişikliğinin dayatılmasıdır. Ülkenin demografik yapısının alt üst edilmesinin,  ileride telafisi güç durumlar ortaya çıkaracağı açıktır. Önemli olan, Suriyelilere vatandaşlık vermek değil, onların ülkelerini savaştan arındıracak kalıcı adımları atmaktır. Doğrusu, Ortadoğu'da kalıcı barışı tesis etmek ve insanları, ayrı kaldıkları topraklarına kavuşturmaktır.
Kaldı ki, şayet böyle bir düşünce hayata geçirilmek isteniyorsa, bu mutlaka referandum yoluyla halka sorulmalıdır. Suriyelilerin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olup olmayacağına, halkımız karar vermelidir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum