"Vatan Sana Kanımız Feda" Sloganı İle Kan Bağışı Yaptılar

Samsun il jandarma komutanlığınca, Salıpazarı ilçesinde Kaymakamlık makamının himayelerinde, Jandarma teşkilatının kuruluşunun 181'inci Yılı nedeniyle “Vatan Sana Kanımız Feda” sloganı ile ilçe jandarma komutanlığı ve Kızılay tarafından, komutanlık yerleşkesinde, Jandarma personeli ve vatandaşların katılımıyla kan verme faaliyeti gerçekleştirildi.

"Vatan Sana Kanımız Feda" Sloganı İle Kan Bağışı Yaptılar
24 Haziran 2020 - 23:35
Salıpazarı İlçe Kaymakamı Meriç Dinçer tarafından Jandarma kontrol noktasında kontrol için durdurulan araç sürücüsü ve yolculara, kan vermeleri amacıyla bilgilendirme yapılarak oluşturulan farkındalık ile ilçe jandarma komutanlığına davet edildi. Kaymakam Dinçer, “Jandarma teşkilatının kuruluşunun 181'inci Yılı nedeniyle “Vatan Sana Kanımız Feda” sloganı ile ilçemizde kan bağışı kapmayası düzenledik” dedi.
Kan Bağışını Önemsiyorum
Kanın açıl olmadığını ve sürekli ihtiyaç halinde olduğunu hatırlatan İlçe Kaymakamı Meriç Dinçer, “Tüm dünyaya yayıldığı gibi Türkiye'de de etkisini gösteren yeni tip koronavirüs nedeniyle Türk Kızılay'ın kan stokları kritik seviyenin altına düştüğünü görüyoruz. Bu nedenle Jandarma teşkilatının kuruluşunun 181'inci Yılı nedeniyle ilçe jandarma komutanımız jandarma astsubay kıdemli başçavuş Hakan Akçay ile birlikte aracıyla yoldan geçen vatandaşlarımıza vermiş broşürlerle Türk Kızılay'ına kan vermeleri açısında jandarma komutanlığına davet ettik. Kan bağışı konuşunda duyalı olan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Köksal ÖNER
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum