VALİ OSMAN KAYMAK BAFRA İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ

İade-i ziyarette bulunan Vali Osman Kaymak’ı Bafra ilçesi Kaymakamlık ziyaretine gelişinde, Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Vali Yardımcısı Recep Yüksel, Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Bafra Bele

VALİ OSMAN KAYMAK BAFRA İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ
10 Ağustos 2017 - 19:47
İade-i ziyarette bulunan Vali Osman Kaymak’ı Bafra ilçesi Kaymakamlık ziyaretine gelişinde, Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Vali Yardımcısı Recep Yüksel, Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ile il ve ilçe kurum müdürleri ve daire amirleri karşıladı.
Karşılamanın ardından Valimiz Sayın Osman Kaymak, Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel’in makamında ziyaret etti. Ziyaretin ardından Kaymakamlık toplantı salonunda ilçenin tarımsal, ekonomik, sağlık, eğitim, nüfus, asayiş ve diğer konuları hakkında Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Sayın Valimize brifing verdi.
BİRLİKTE UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Brifing öncesi bir konuşma yapan Valimiz Sayın Osman Kaymak “Değerli Arkadaşlar, bugün de ilçelerimizi ziyaretlerimize devam ediyoruz. Çarşamba ilçemizi ziyaretimizin ardından bu gün de Bafra ilçemizdeyiz. Bu gün Bafra ilçemizde bir dizi ziyaretlerde bulunup, bir de sosyal hizmet merkezimizin açılışını gerçekleştireceğiz. İnşallah bu vesileyle Samsun’u ve Samsunluları daha yakından tanıma, sorunları belirleme ve çözüm üretme noktaları konusunda birlikte akıl üretmeye çalışacağız. İlimiz ve ilçemiz için istihdam ve kalkınmaya yönelik olarak bütün kurumlarımızla birlikte uyum içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. İnşallah ziyaretimiz hayırlara vesile olur. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından ilimizde açılması planlanan 8 Sosyal Hizmet Merkezinden 5.’sini bugün Bafra ilçemizde hizmete açıyoruz. Diğer merkezleri de en kısa zamanda açmak için elimizden geleni yapacağız. Merkezimiz ilçemize hayırlı olsun” diye konuştu.
BELEDİYE OLARAK HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ
Vatandaşların sorunlarına her alanda çözüm bulmaya devam ettiklerini ifade eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Sosyal Hizmet Merkezi’nin de bu anlamda ilçeye önemli bir katkı sunacağını ifade etti. Belediye olarak Sosyal Hizmet Merkezi’ne her türlü desteği vermeye hazır olduklarını kaydeden Yılmaz, "Bizim vatandaşımız her şeyimiz. Devlet vatandaş için var. Bugün açılışını yaptığımız merkezimizle çocuk genç kadın erkek yaşlı engelli tüm vatandaşlara rehberlik hizmeti verilecek" dedi.
VALİ KAYMAK İLÇEDEKİ ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI
Kaymakamlık ziyaretinin ardından Vali Osman Kaymak, Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve diğer protokol üyeleri açılış kurdelesini keserek, Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Bafra Sosyal Hizmet Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. Açılışın ardından Vali Osman Kaymak, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’i makamında ziyaret ederek, ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra Valimiz Sayın Osman Kaymak, Bafra ilçesi Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği'ni ziyaret etti. Ziyaretin ardından, Vali Osman Kaymak, Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve diğer protokol üyeleri Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Bafra ilçesine yapılan Türkiye'nin ilk tütün müzesi (TÜTMÜ)’ni gezerek müze hakkında Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Necmi Çamaş’tan bilgi aldı. Vali Osman Kaymak, ziyaretin ve açılışın ardından ilçeden ayrıldı.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

  

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum