Ustalık Dönemimizde Yapacak Çok İşlerimiz Var

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "Bütün olumsuzluklara rağmen görevi devir aldığımız zaman ki belediyenin mal varlığı ile günümüzdeki mal varlığı arasında dolar bazında 4 kat değer artışı var.

Ustalık Dönemimizde Yapacak Çok İşlerimiz Var
03 Mart 2024 - 17:25
Şuan itibarı olan bir belediyeye kaynak yaratıp işlerlik kazandırmışız. Halka dokunan, halkın gerçek ihtiyacını karşılayan projelerle, güzel işlere imza attık. Şimdi ustalık dönemi. Yapacağımız daha çok iş var” dedi.
Halkımızdan aldığımız paraların hakkını vermekle yükümlüyüz diyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş," Dilin kemiği yok o tarafa döner bu tarafa da. İlkadım fetret devri yaşadı diyenlere rağmen biz her türlü usulsüz talepleri geri çevirdik. Fuzuli masraflara yer vermedik. Bu tutumumuzdan dolayı eleştiride alıyorsun tabi. İnsanoğlu herşeyi der. Biz hoşgörü ile karşılıyoruz. Söylemleri, İlkadım halkımız dikkate alıp bir değerlendirme yaparak cevabını verir. Ben sokakta her gün geziyorum. Aşağı yukarı 15 senedir halkımızın içindeyiz. Siyasi görüşü ne olursa olsun insanlarımızın bizimle ilgili bir pozitif görüşü var. Oyunu verir ya da vermez saygı duyuyorum. Biz herkesin başkanı olarak insanların gönlüne girmeyi başarmışız. Bundan çok mutluyum. Ben halkımızın sağduyusuna her zaman güveniyorum. Kim ne derse desin halkımız fotoğrafa bakıyor, olayları değerlendiriyor, kararını veriyor. Seçim sonuçta insanların iradesini ortaya koyduğu durumdur. Koltuk merakı üzerine insanların gelecekleriyle oynama pozisyonumuz asla olamaz. Benim öyle bir tarzım yok zaten. Her türlü karara bizim saygımız sonsuz" diye konuştu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum