Usta MİSİAD Üyeleri İle Kahvaltıda Buluştu

Memleketçi Sanayici ve İşadamları Derneği (MİSİAD) Samsun İl Başkanlığı tarafından yönetim kurulu ve üyeler için kahvaltı programı düzenlendi.

Usta MİSİAD Üyeleri İle Kahvaltıda Buluştu
25 Ağustos 2022 - 14:02
Kahvaltıya İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, İYİ Parti Atakum İlçe Başkanı Selen Gülhan Çam, Sevdamız Samsun Platformu Genel Başkanı Nuri Seven, MİSİAD yönetim kurulu üyeleri ve üyeler katıldı.
Programda iş insanları ekonomik olarak yaşadıkları sorunları İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta’ya anlatılar. Usta, sorunlarla ilgili çözüm üretilmesi gerektiğini söyledi. Kahvaltıya katıldıkları için İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, İYİ Parti Atakum İlçe Başkanı Selen Gülhan Çam, Sevdamız Samsun Platformu Genel Başkanı Nuri Seven’e teşekkür eden MİSİAD İl Başkanı Yılmaz Alcan, “Bu tür programlarda ticaret yapan arkadaşlarımızın siyasetçilerimizle bir araya gelmesi çok önemli. Yaşadıkları sorunları direk aktaracakları bir ortam oluşuyor. Programlarımız devam edecek” dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum