Üst Üste Beşinci Karşılaşmayı Gol Yemeden Tamamladık
Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, Ziraat Türkiye Kupası 4. Maçında Hesap.com Antalyaspor’u 2-0 mağlup ettiğimiz karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.
05 Mart 2026 - 23:37
İlk yarıda kaçırılan penaltıya rağmen oyunun kontrolünün büyük bölümünde kendilerinde olduğunu vurgulayan Fink, “Bir penaltı kaçırdık ancak buna rağmen maçın genelinde topa daha fazla sahip olan ve daha net pozisyonlara giren taraf bizdik. Rakibimize zaman zaman küçük fırsatlar verdik ama genel tabloya baktığımızda galibiyeti hak eden tarafın biz olduğumuzu düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
Takımın savunma performansına da değinen Fink, “Takımımın ortaya koyduğu performans beni çok mutlu etti. Beş maçtır gol yemeden sahadan ayrılıyoruz. Bu durum hem takımın özgüveni hem de savunma organizasyonumuz açısından çok önemli. Kalecimiz ve savunma hattımız başta olmak üzere defansif anlamda doğru işler yaptığımızı gösteriyor. Üst üste beşinci karşılaşmayı gol yemeden tamamlamak bizim için gerçekten çok değerli” diye konuştu.







FACEBOOK YORUMLAR