Reklam

ÜNAL KAYA'DAN VALİ ŞAHİN'E ZİYARET

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Samsun İl Müdürü Ünal Kaya ve beraberindekiler, 'Sosyal Güvenlik Haftası' etkinlikleri kapsamında Vali İbrahim Şahin’i makamında ziyaret etti

ÜNAL KAYA'DAN VALİ ŞAHİN'E ZİYARET
15 Mayıs 2017 - 21:33
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Samsun İl Müdürü Ünal Kaya ve beraberindekiler, 'Sosyal Güvenlik Haftası' etkinlikleri kapsamında Vali İbrahim Şahin’i makamında ziyaret etti.
Vali İbrahim Şahin, 'Sosyal Güvenlik Haftası' etkinlikleri kapsamında Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Samsun İl Müdürü Ünal Kaya ve beraberindekileri makamında kabul etti.
İLÇELERİMİZDE ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER YAPIYORUZ
15-21 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında yapılacak etkinlikler hakkında Sayın Valimize bilgi sunan Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Ünal Kaya yaptığı konuşmasında, “Amacımız toplumda Sosyal Güvenlik bilincini oluşturmak, yaygınlaştırmak ve farkındalığı artırmaktır. Bu sebeple il ve ilçelerimizde çeşitli etkinlikler yapıyoruz. Sayın Valim bizleri kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederiz” dedi.
BEN ÇALIŞMALARINIZDA BAŞARILAR DİLİYORUM
Vali İbrahim Şahin yaptığı konuşmasında, “Öncelikle hoş geldiniz diyorum. Sosyal Güvenlik Haftanızı kutluyorum. Samsun’da Sosyal Güvenlik Kurumu çok önemli bir görev ifa ediyor. Vatandaşlarımıza ilimizde ve ilçelerimizde daha iyi bir hizmet sunabilmek için Sosyal Güvenlik Kurumu olarak var gücünüzle çalışacağınıza inanıyorum. Ben çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Ziyaretiniz için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum