ÜLKEMİZDE ÇOK ŞEY DEĞİŞİYOR

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz bayram kutlamaları çerçevesinde katıldığı programlarda güçlü bir Türkiye için yapılanlara sahip çıkma çağrısında bulundu

ÜLKEMİZDE ÇOK ŞEY DEĞİŞİYOR
25 Haziran 2017 - 16:26
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz bayram kutlamaları çerçevesinde katıldığı programlarda güçlü bir Türkiye için yapılanlara sahip çıkma çağrısında bulundu.
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Ramazan Bayramı kutlamaları çerçevesinde bir dizi programa katılarak vatandaşların bayramını tebrik etti, protokol, askerler, siyasiler ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Bayram namazını Gürbüz Camii’nde vatandaşlarla birlikte kılan Başkan Yılmaz daha sonra sırasıyla İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik Komutanlığı’nda gerçekleştirilen bayramlaşma programlarına iştirak etti.
BÜYÜKŞEHİR VATANDAŞLARLA BAYRANLAŞTI
Başkan Yılmaz, buradaki programların ardından Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde Çok Amaçlı Salon’da düzenlenen, vatandaşlar ve protokolün bir araya geldiği bayramlaşmada ev sahipliği yaptı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda herkesle tek tek bayramlaşan Başkan Yılmaz, Samsunlu hemşerileri ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı.
BAŞKAN YILMAZ SİİRT İZLENİMLERİNİ PAYLAŞTI
Başkan Yılmaz son olarak AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Bayramlaşma programında partililer ile bir araya geldi.
Burada yaptığı konuşmada tüm AK Parti teşkilatının bayramını tebrik eden Başkan Yılmaz,  “Dolu dolu bir Ramazanı birlikte idrak ettik. Sadece Samsunumuzda değil zaman zaman Samsunumuzun dışında da genel merkezimiz tarafından görevlendirildik ki örneğin bu Ramazan boyunca en zor görevlerimizden bir tanesi ulaşım açısından Tabii Bitlis göreviydi. Bitlis'e gittik. Sayın Bakanım ve Genel Başkan Yardımcım ile birlikte sabahtan akşama kadar programlar yaptık. Büyük bir İftar sofrasında insanlarla beraber olduk. Ramazan'ı birlikte idrak etmek, Ramazan'ın en güzel ve içten hissedildiği ortamlar iftar sofralarıdır. O İftar sofrasında samimi olarak söylüyorum ben çok duygulandım. Çok şey değişiyor ülkemizde. Özellikle burada Ramazan Bayramı tebrik konuşmaları içerisinde Bitlis'ten bahsetmeyi düşündüm. Çünkü biliyorsunuz Türkiye'nin bir Güneydoğu sıkıntısı var Daha doğrusu bir terör belası var. Terör belası olan illerden bir tanesi de orası. Burada vatandaşın artık nasıl devletin yanında hareket ettiğine, devletimiz güçlü olsun, devletimiz buradan elini çekmesin, biz burada devletimizi istiyoruz, hainlere karşı bizi koruması için devletimizin daha da güçlenmesini istiyoruz diyen vatandaşın bu sıcak iletişimine ve bu sıcak talebini orada gördük” dedi.
ÜLKEMİZE ÇOK ŞEY DEĞİŞİYOR, YAPILANLARA SAHİP ÇIKALIM
Türkiye’nin güçlü bir ülke olması ve gelecek projeksiyonlarını hayata geçirmek için güçlü bir devlet yapılanmasına sahip olması gerektiğini ve bunun çok önemli bir adımını da yeni Cumhurbaşkanlığı sistemi ile attığını vurgulayan Başkan Yılmaz sözlerine şu şekilde devam etti; “Zaman içerisinde bu sisteminde daha fazla oturması ve bu sistemin yarattığı Sinerji ile birlikte gelecek planlarımızı Allah'ın izniyle gerçekleştireceğiz. Bu arada Samsunumuzda da çok büyük değişiklikler dönüşümler yaşanıyor. Bu değişim ve dönüşümlere lütfen sahip çıkın. Bunlar kolay işler değil. Çok emek veriyoruz. Samsun'daki her 1 metrekareyi alıyoruz işte bir nakış işler gibi işliyoruz. Özellikle 18 Temmuz’da başlayacak olan Olimpiyat Oyunlarına Samsunumuzu hazırlıyoruz. Başka bir şey daha söylemek istiyorum; burada kendileri olduğu için değil ama Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç Bey’in son 1 sene içerisinde Samsun'a kazandırdığı Spor Tesisleri 50 yıldır Samsun'da bugüne kadar yapılmış olan toplam spor tesislerinin maliyetinden daha fazla maliyeti olan, daha fazla kapasitesi olan spor tesisleri. Bugün Türkiye'nin 81 tane ili var.  Samsunumuzda Türkiye'nin hangi ilinde ne varsa bunların kat ve fazlası spor tesisi olarak Samsun'da var. Spor Tesisi denilen şey gençlik için, genç nüfusu içindir. Bunun için gençliğimizin de içinde bulunduğu bu malum sıkıntılardan gençliğimizin çıkartılması için devletimizin yaptığı bu gayrete de lütfen sahip çıkalım.”
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum