Uğur Okulları Samsun Canik Kampüsü Antalya'da

Uğur Okulları Samsun Canik Kampüsü öğrenci ve öğretmenleri 'Küresel Kaynama Yeni bir Çağdır temalı Birleşmiş Milletler Simülasyonu'na katılmak üzere Antalya'ya gitti. 11. sınıf öğrencimiz Sevde Öztürk ise 'Kenya Delegesi' olarak 'Outstanding Delegate Ödülü' aldı.

Uğur Okulları Samsun Canik Kampüsü Antalya'da
08 Nisan 2024 - 18:50
Dünyada ilk kez 1953 yılında Harvard Üniversitesi tarafından uygulanan, her öğrencinin 'Birleşmiş Milletler Delegesi' gibi hareket ettiği ve diğer ülkelerin öğrencileriyle birlikte küresel sorunlara çözüm bulabilmek için çalıştığı Model United Nations (MUN) konferanslarının bu yıl 4'ncüsü gerçekleşti.
IV. MUN Konferansı, 'Global Boiling is the New Era (Küresel Kaynama yeni bir Çağdır)' temasıyla 5-7 Nisan tarihleri arasında Antalya'da Asteria Kremlin Palace'da gerçekleşti. Samsun Uğur Okulları Canik Kampüsü'nün davet edildiği bu önemli konferansta; 17 öğrencinin yanı sıra öğretmenler yer aldı.
Dünya gençliğinin bir araya geldiği MUN Konferansı'nda; Samsun Uğur Okulları Canik Kampüsü 11. sınıf öğrencisi Uras Ada Sular'ın 'Chair' olarak yürüttüğü konferansta her bir öğrenci ülkelerini başarıyla temsil etti ve ödüllerle döndü. 11. sınıf öğrencisi Sevde Öztürk ise 'Kenya Delegesi' olarak 'Outstanding Delegate Ödülü' aldı.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum