Uğur'da Dolu Dolu 23 Nisan

Samsun Uğur Okulları, Canik ve İlkadım kampüslerinin Okul bahçesi ve AVM'lerde düzenlediği 23 Nisan etkinlikleriyle, minikler bu anlamlı günü dolu dolu geçirdi. Samsun Uğur Okulları Kurucusu Ender Gür, "Ülkemizi yarınlara taşıyacak çocuklarımız, bizlerin geleceği" dedi.

Uğur'da Dolu Dolu 23 Nisan
24 Nisan 2024 - 17:31
Samsun Uğur Okulları İlkadım ve Canik Kampüsü'nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu doyasıya yaşandı. Okullarda başlayan gösteriler, AVM'lerdeki etkinliklerle devam etti.
Oyunlar Oynandı Yarışmalar Düzenlendi

Uğur Okulları Canik Kampüsü okuldaki etkinliklerin yanı sıra Piazza AVM ve Lovelet AVM'de öğrenciler, veliler ve vatandaşların katıldığı programlar düzenledi. Yarışmalar, dans gösterileri, halk oyunları, bando gösterileri, yüz boyama ve resim sergisi gibi birçok etkinliğin yapıldığı gösteriler büyük beğeni topladı. Palyaço ve maskot eşliğinde yapılan eğlenceler ise etkinliğe damga vurdu.
Gönüllerince Eğlendiler
Uğur Okulları İlkadım Kampüsü ise yine okuldaki etkinliklerle birlikte Adventura Park ve Yeşilyurt AVM'de programlar düzenledi. Adventure Park'taki etkinliklerde çocuklar körebe, mendil kapmaca, sandalye kapmaca, top taşıma, dart, halat çekme ve saklambaç gibi geleneksel oyunlar oynadı. Yeşilyurt AVM'de ise dans gösterileri, çocuk oyunları ve yüz boyama gibi etkinlikler yapıldı.
Geleceğe Yön Verecekler
Samsun Uğur Okulları Kurucusu Ender Gür, miniklerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlarken, "Çocuklarımız bizim geleceğimiz. İleride ülkemize yön verecek, bilimde, sanatta, sporda önemli işlere imza atacak çocuklarımızı her alanda geliştiriyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan'ı dolu dolu geçirdik. Tüm çocuklarımızın bayramını kutluyorum" dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum