Üçüncü Lig Yolunda Adım Adım İlerliyoruz'

Çarşambaspor’un tecrübeli Teknik Direktörü Kenan Yelek, "Sahamızda karşılaştığımız 1926 Bulançakspor maçı galibiyeti sonrası en yakın rakibimizle aramı 12 puan fark var" dedi.

Üçüncü Lig Yolunda Adım Adım İlerliyoruz'
18 Şubat 2020 - 11:31
Gücümüzü Ortaya Koyuyoruz
1926 Bulançakspor karşında üştün bir oyun sergilediklerini vurgulayan Teknik Direktörü Kenan Yelek, "Her zamanki gibi bu haftada da rakibimizin karşısında istenilen oyun sergiledik. Attığımız güzel goller sonucunda bu önemli maçı da kazanmış bulunmaktayız. Oyuncularımı yürekten kutluyorum.  Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetleri Spor maçı sonrası Türkiye Futbol Federasyonu tarafından bir maç seyircisiz oynama cezası almamıza rağmen taraftarlarımız stadımızın yan tarafında bulunan binaların üzerine çıkarak takımlarını maç boyunca destekledikleri için kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
Bu Maçı da Önemsiyoruz
Geçtiğimiz hafta sonu hava muhalefeti nedeni ile ertelenen ve ligin alt sırasında yerini alan Altınordu Belediyespor maçını Çarşamba günü deplasmanda onayacaklarını hatırlatan Yeşil Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Kenan Yelek, "Bu maç da diğer maçlarımız gibi bizim için önemli kazanmak için mücadele edeceğiz. Bu konuda oyuncularıma güvenim sonsuzdur. Cefakâr taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyorum. Taraftarlarımız bizim her şeyimiz. Takımımızda eksik oyuncu bulunmuyor" diye konuştu.
Köksal ÖNER
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum