Üç Silahşörler Yine Sahnede!...

Ramazan Bayramı'nda Corona virüs salgını nedeniyle sokağa çıkma yasağından dolayı bayramı evlerinde geçiren vatandaşlar yakınlarına ulaşmakta zorluk çekiyor.

Üç Silahşörler Yine Sahnede!...
24 Mayıs 2020 - 18:18

81 ilimizde sokağa çıkma yasağı uygulanması sebebiyle vatandaşlar bayram kutlamalarını cep telefonları aracılığıyla yapmak isteyince olanlar oldu.
GSM operatörleri yine çuvalladı. Bu durumu tepki gösteren vatandaşlar GSM’lerin şebeke sorununa sosyal medyadan tepki gösterdiler. Bu tepkilerin ardından GSM operatörleri peş peşe açıklama yaptılar.
GSM operatörleri ile yakınlarını arayan bazı kullanıcılar, bölgelerinde şebeke sorunu yaşıyor. Ramazan Bayramı dolayısıyla hatlarda yaşanan yoğunluk dolayısıyla meydana geldiği düşünülen arama problemi, sosyal medyada en çok konuşulan konu oldu.
Açıklamaları hiç de inandırıcı değil
Yaşanan tepkiler üzerine açıklama yapan GSM operatörleri, sorunun kendi operatörlerinden kaynaklı olmadığını dile getirdi.




Corona virüse karşı önlem amaçlı uygulanan 4 günlük yasak sebebiyle evlerinden çıkamayanlar yakınlarıyla bayramlaşmak için telefonlarına sarıldı. Fakat arama yapamadılar.
Bunlarda hiç Yüz yok!
Vatandaşlardan sosyal medyada ve haber merkezimize gelen şikâyetlerde; Ramazan Bayramı'nın ilk gününde Türkiye’nin birçok yerinde Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom hat kullananlar arama yapmak istediklerinde şebeke sorunuyla karşılaştıklarını belirttiler.
GSM operatörlerinin yaptıkları komik açıklamalarla sadece insanları kandırıyorlar. Operatörler kendi aralarında anlaşmışçasına hepsi aynı açıklamayı yapıyor. Bizden kaynaklanmıyor, diğer operatörleri aramanızdan dolayı karşı taraftan kaynaklanıyor. Bunlarda hiç utanma yok. Para almaya gelince fazla fazla alıyorlar. İş hizmete gelince de kıvırmaya başlıyorlar. Yaptıkları açıklamanın bir tutar dalı yok. Her operatör suçu diğerine atıyor. Kendilerini fazla yormasınlar suç bizde neden arıyoruz ki. Biz aramasak bu sorun olmazdı diye tepkilerini gösterdiler.

 


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum