Reklam
Reklam
Reklam

U 14 "10 Maç 10 Galibiyet" İle Göz Dolduruyor

İlkadım'ın potalardaki temsilcisi İlkadım Belediyespor U14 kız basketbol takımı, bu hafta Mete Adanır Kapalı Spor Salonu’nda kendi sahasında Çarşamba Gençlikspor'u ağırladı. Ligde namağlup olarak yoluna devam eden ve maçın ilk düdüğüyle maça hızlı başlayan İlkadım U14 kız basket takımı, iyi alan savunmasını attığı 3'lük basket ve ribauntlarla maçın ilk çeyreğinde üstünlüğü ele aldı. Seyircisinin desteği ve mücadele ruhunu maçın diğer periyotlarına yansıtan İlkadım U14 kız basketbol takımı il

Reklam
U 14 "10 Maç 10 Galibiyet" İle Göz Dolduruyor
12 Aralık 2019 - 10:33
Reklam
Maçın ikinci yarısına gelindiğinde ilk yarıdaki sayı avantajını koruyan ve mücadeleyi elden bırakmayan İlkadım U14 kız basketbol takımı rakibine bir an bile öne geçme fırsatı vermeden, aradaki sayı farkını açtı. Oldukça çekişmeli geçen maç sonunda 10 haftadır lige namağlup devam eden İlkadım U14 kız basketbol takımı, Çarşamba Gençlikspor Basketbol takımı ile oynadığı maçı 61-14 önde kapattı.
Namağlup serimizi son maça kadar korumak istiyoruz
Maç sonrasında açıklama yapan İlkadım Belediyesi U14 kız basketbol takımı Antrenörü Can Küntüşlü ve Hasan Yaşar, “Kazanmak için çıktığımız her maçta rakibimizin önceki maçlarını analiz ediyoruz. Çünkü oldukça genç bir takımız ve hata yapmak istemiyoruz. Geç kurulmamıza rağmen iyi çalıştığımızı iyi bir takım oluşturduğumuzu düşünüyorum. Önemli olan ligin son maçında da namağlup oynayarak Şampiyon olmak. Bizim hedefimiz bu” dedi
Şampiyonluk kupası İlkadım'ın olacak
Galibiyet sonrası İlkadım Belediyespor U14 kız basketbol takımı için düşüncelerini dile getiren İlkadım Belediyesi Spor Müdürü Hakan Karaman:'' Takımımızın bu sene ki performansı gerçekten üst düzeyde. Henüz mağlubiyet görmeyen takımımız bu haftayı da kayıpsız kapattı Sporcularımızla beraber güzel şehrimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. İnşallah önümüzdeki maçları da kazanarak Şampiyonluk kupasını belediyemize kazandıracağız” şeklinde konuştu.
Maçın sonunda İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ın gönderdiği tatlı ikramın İlkadım Belediyespor U14 takım oyuncuları maçtaki sportmenlik anlayışını  maç sonrası rakip takım olan Çarşamba Gençlikspor'lu  oyunculara tatlı ikram ederek maç sonrası centilmenlik örneği sergilediler.
 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum