TÜYAP TARIMFUARI'NDA BAFRALI BİR ARI BEYİ!

26 Eylülde başlayan ve 5 gün sürecek olan 4

TÜYAP TARIMFUARI'NDA BAFRALI BİR ARI BEYİ!
27 Eylül 2018 - 20:02
26 Eylülde başlayan ve 5 gün sürecek olan 4. Samsun Tarım Fuarı'nın renkli konukları vardı. Bu kişilerden birisi de Bafralı Arı Beyi olarak tanınan, bal üreticisi, Ziraat Teknikeri, Arıcı Hüseyin İspirli idi.
Hüseyin İspirli, TÜYAP Tarım Fuarı'nda açtığı stantta; arıcılık ve arı ürünleri hakkında muhabirimize şunları söyledi:
"Bu yıl 4.sü düzenlenen; 2018 Samsun Tarım Fuarı, 26- 30 Eylül tarihleri arasında açık kalacak olup yakında olanları fuara özellikle standıma bekliyorum.
Biz de Arıbeyi Arıcılık olarak Samsun Tarım Fuarı'nda adımıza hazırlanan stantta yerimizi aldık. Yani bir nevi görücüye çıktık. Bu yıl ihracat standartlarında üretimini gerçekleştirdiğimiz iki balımız la (Kestane balı, Süzme çiçek balı) tüketicinin önüne çıkıyoruz.
İhracat standartlarında paketlenen Türkiye'de ilk ürün olan ballarımızı
%100 doğal
% 100 hijyenik
%100 güvenilir gıda olarak piyasaya çıkarmış ve tüketiciye sunmuş olacağız. Aynı zamanda il ve ilçelerde bu işle uğraşanlara bayilik verme görüşmeleri de yapacağız.
Hatta Süzme çiçek balımız bu gün paketlemeden yeni çıktı.
Fırından gece çıkan sıcak ekmek gibi sabah fuardaki standımıza ulaşacak ve satışa başlayacağız.
Geçen yıl 48.300 kişinin ziyaretçi olarak katıldığı fuara bu yıl daha fazla katılım bekleniyor. Fuarda buluşup ballarımızdan tatmanız ve varsa bal ihtiyacınızı karşılamanız dileğiyle selam ve saygılarımı gönderiyorum."
Haber: Oktay Zerrin- Bafra

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum