TÜRKOĞLU'NA BASINA HİZMET PLAKETİ

YEDAŞ Genel Müdürlüğü görevinden istifa eden Türkoğlu, TİGDER’İ (TV

TÜRKOĞLU'NA BASINA HİZMET PLAKETİ
17 Nisan 2016 - 17:20
YEDAŞ Genel Müdürlüğü görevinden istifa eden Türkoğlu, TİGDER’İ (TV. İnternet Gazeteciler Derneği) ziyaret etti. Başkan Alparslan, Türkoğlu’na Samsun basınına katkılarından dolayı plaketi verdi.
Yaklaşık 6 yıl sürdürdüğü Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş(YEDAŞ) Genel Müdürlüğü görevinden istifa eden Nurettin Türkoğlu, TV. İnternet Gazeteciler Derneği’ni ziyaret etti. Başkan Nihat Alparslan ve yönetim kurulu üyeleri Ünal Yavuz, Ferat Soy ve Aydın Tomokin’le uzun süre sohbet eden Türkoğlu’na TİGDER yönetim kurulunca Samsun yerel basınına verdiği katkılardan dolayı plaket verildi.
Türkoğlu; ”YEDAŞ'ın zirveye çıkmasında Samsun yerel basınının özellikle İnternet Gazetecilerinin çok büyük bir katkısı olmuştur. Basın kuruluşlarına verdiğimiz bütçenin kat kat kurumumuza geri döndüğünün araştırmasını yaptırdım. Çalışmalarımızı kamuoyuna duyuran basının katkısını her an yanımda gördüm diye konuşan Türkoğlu; ”YEDAŞ ve YEPAŞ şirketlerinin Samsun'dan doğan bir marka olarak, hedefine yürüyeceğine inandığını belirterek, "Bu bir bayrak değişimidir. En uzun CEO'luk süresi normalde üç yıldır ama biz hep uzatmaları oynadık. Ekip ruhuyla geldiğimiz nokta ortada ibremiz hep yukarı oldu. Ekip ruhuyla bunu başardık dedi.
BİZ EKİP RUHUNU TÜRKOĞLU’NDA GÖRDÜK
TİGDER Başkanı Nihat Alparslan; “Bu ziyaret bizleri son derece mutlu etmiştir. Yerel basına verdiğiniz katkılardan dolayı size arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Şirketlerin büyüme oranları servetleri ne kadar çok olursa olsun bizim için öncelik ve önemli olan bu değil. Önemli olan bulundukları yöreye ne kazandırabiliyorlar. Yaptıkları sosyal projeler nelerdir. Yatırım yaparken topluma ve kamuya fayda sağlayabiliyorlar mı? Biz bunu Yedaş’da gördük. Bu konuda hizmetin öncülüğünü yapan ve rol model olan Genel Müdür Nurettin Türkoğlu’nu ve ekibini kutluyor, nice hizmet yıları diliyorum” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum