TÜRKİYE'Yİ TEMSİLEN PARİS'TE

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Fransa'nın başkenti Paris’te gerçekleştirilen Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Zirvesi’ne katıldı

TÜRKİYE'Yİ TEMSİLEN PARİS'TE
05 Aralık 2015 - 09:52
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Fransa'nın başkenti Paris’te gerçekleştirilen Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Zirvesi’ne katıldı.
AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Fransa'nın başkenti Paris’te gerçekleştirilen ve dünya liderlerinin katıldığı Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Zirvesi için Fransa'ya gitti.
Karaaslan, 4-5 Aralık tarihleri arasında Birleşmiş Milletler Küresel Milletvekilleri Örgütü 21. Taraflar Konferansı'na katıldı. Konferansta dünyanın öncelikli sorunları arasında ilk sıralarda yer tutan iklim değişikliği konusu ve yapılması gerekenler tartışıldı.
Karaaslan, zirvenin gerçekleştiği alanda kurulan Türkiye Ofisi standını da ziyaret ederek, müzakereci heyet ile biraraya geldi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İnşaat Sektörü Güçlüyse Şehir de Ülke de Güçlü Olur
İnşaat Sektörü Güçlüyse Şehir de Ülke de Güçlü Olur
AK Parti İlkadım Teşkilatı Ortak Akıl İçin Bir Araya Geldi
AK Parti İlkadım Teşkilatı Ortak Akıl İçin Bir Araya Geldi