Reklam
Reklam
Reklam

Türkiye Yüzyılı'nda Daha Nice Müjdelere

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde enerji, savunma sanayi ve ulaşım gibi pek çok alanda milletimizin gurur duyduğu muhteşem projeleri hayata geçirdik. 2023'te de hız kesmeden yolumuza devam edeceğiz dedi" dedi.

Reklam
Türkiye Yüzyılı'nda Daha Nice Müjdelere
27 Aralık 2022 - 18:47 - Güncelleme: 27 Aralık 2022 - 18:54
Reklam
Yazılı açıklama yaparak değerlendirmelerde bulunan AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, önemli ifadeler kullandı.
Türkiye Yüzyılı'na çok sağlam adımlarla ilerlediklerini belirten Başkan Ersan Aksu, 20 yılda çok büyük eserler ve yatırımları ülkeye kazandırdıklarını vurguladığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı; "Dünya, Türkiye'nin şahlanışına, yükselişine, çok daha büyük ve güçlü devlet olma yolunda kararlı şekilde ilerleyişine şahit oluyor. Türkiye Yüzyılı'na, Cumhuriyetimizin 100. yılına, 2023'e ilerlerken, işte son olarak enerjide attığımız adımlar ve Sn. Cumhurbaşkanımızın milletimizle paylaştığı müjdeler... Karadeniz'deki gaz rezervimiz Çaycuma-1’deki yeni keşfimizle birlikte 710 milyar metreküpe ulaştı.
Bu doğal gazın bugünkü rakamla uluslararası piyasalardaki karşılığının 1 trilyon dolar olduğunu da özellikle belirtmek istiyoruz. Atılımlarımız sadece doğalgazda mı ? Hayır. Bildiğiniz gibi petrol aramalarımz, sondaj çalışmalarımız da devam ediyor. Bu çalışmalarda Adana ve Gabar Dağındaki iki yeni keşfimiz var ve petrol üretimimiz günlük 80 bin varile ulaştı. Biz çalışıyoruz, üretiyoruz, ülkemize kazandırıyoruz. Milletimizin hayallerini gerçekleştirmeye devam ediyoruz. İnşallah 2023'te ve daha sonraki yıllarda da devam edeceğiz.
Ülkemize, 85 milyon milletimize hayırlı, uğurlu olsun.
Tabi milletimizin gurur duyduğu muhteşem prejelerimiz sadece enerji ile sınırlı değil. Savunma sanayi, ulaşım, eğitim, tarım, spor, çevre  gibi pek çok alanda son 20 yılda saymakla bitiremeyeceğimiz devasa yatırımları hizmete aldık. Özellikle savunma sanayi projelerimizde  geldiğimiz son nokta ortada. İşte geçtiğimzi günlerde hep birlikte şahit olduk, Kızılelma semalarda.
Biz, Türkiye Yüzyılı, hemen şimdi başlasın dedik. Biz, öyle birileri gibi boş masallarıyla milletimizi oyalayanlardan, kandırmaya çalışanlardan, çamur at izi kalsın siyaseti yapanlardan olmadık. Biz icraatlarımızla milletimizin hayallerini gerçekleştirenlerden, milletimiz ile gönül gönüle yol yürüyenlerden, milletimiz ile birlikte Türkiye Yüzyılı'na damga vurmaya kararlı olanlarlardan olduk. 85 milyon hep birlikte omuz omuza yürüdüğümüz Cumhuriyetimizin 100. yılında, 2023'te daha nice müjdeleri milletimizle  paylaşmayı temenni ediyorum."

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum