Türkiye Wushu Kung Fu Şampiyonu Modafen'den

Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Wushu Kung Fu Şampiyonası Antalya Kemer’de 5-16 Şubat 2022 tarihlerinde gerçekleşti.

Türkiye Wushu Kung Fu Şampiyonu Modafen'den
12 Şubat 2022 - 11:44
Modafen Okulları öğrencilerinden Tugay Ateş Kalkavan, Wushu Kung Fu Türkiye Minik Yıldızlar Light Sanda Wushu Kategorisi’nde Türkiye Şampiyonu oldu ve Avrupa Şampiyonası’na gitmeye hak kazandı.
2006 yılından günümüze kadar bireysel ve takım sporlarında önemli başarılar elde ederek farklı spor dallarında milli takımlara ve başarılı spor kulüplerine sporcular kazandıran Modafen Okulları başarılarına bir yenisini daha ekledi. Türkiye Wushu Kung Fu Şampiyonası 2022, Avrupa Milli Takım seçmelerinde +45 kilo Minik Yıldızlar Light Sanda Wushu Kategorisi’nde yarışan Modafen Okulları öğrencisi Tugay Ateş Kalkavan yaptığı dört maçta toplamda sıkletinde 16 rakibini yenerek Türkiye Şampiyonu oldu ve Avrupa Şampiyonası’na gitmeye hak kazandı.
Modafen Okulları, eğitim öğretim hayatı boyunca zamanının büyük bir çoğunluğunu okullarda geçiren öğrencilerin tam donanımlı, topluma faydalı, sağlıklı bireyler olabilmeleri için sporu ve sanatı okul programının içine yerleştiriyor, spor ve akademik kariyerini eş zamanlı geliştiren gençler yetiştiriyor.
Sporun her alanında şampiyonlar yetiştiren, madalyalar ve kupalar kazanan Modafen Okulları ülkesini ve okulunu gururla temsil eden sporcular yetiştiriyor, başarının yanında özgüveni, kendini ifade edebilme yeteneğini öğrencilerine aktararak fark yaratıyor.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum