TÜRKİYE BU ZOR GÜNLERİ AŞACAK

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, ''Türkiye bu yaşadığı zor günleri milletin kenetlenmesi ile aşacaktır'' dedi

TÜRKİYE BU ZOR GÜNLERİ AŞACAK
16 Ocak 2016 - 19:01
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, ''Türkiye bu yaşadığı zor günleri milletin kenetlenmesi ile aşacaktır'' dedi.
AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Kavak Dernekler Federasyonu (KADEF)'in İlkadım Belediyesi Gazi Sosyal Tesisleri'nde düzenlediği 'Tirit Gecesi'ne katıldı. Geceye ayrıca Samsun Vali Yardımcısı Faruk Necmi Kurt,  AK Parti Milletvekili Hasan Basri Kurt, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Canik Belediye Başkanı Osman Genç ile çok sayıda davetli ve Kavaklılar katıldı.
Kavaklıların büyük ilgi gösterdiği gecede açılış konuşmasını yapan KADEF Genel Başkanı Op. Dr. Yılmaz Karagöz, Tirit’in Kavak'ın geleneksel damak tadı olduğunu belirterek, etkinliğe katılanlara ve hemşehrilerine teşekkür etti.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan ise Kavaklı hemşehrileriyle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, ''Samsun'da siyaset yapmaya başladığım günden itibaren Kavak insanının tüm sıcaklığını yakından hissettim. Bugün ölümünün 55. yılında Kavaklı Dünya ve Olimpiyat şampiyonu milli güreşçi Yaşar Doğu'yu saygı ve rahmetle anıyoruz.
Yine bugün bir ocağımıza daha acı düştü. Kimse şunu unutmasın, bir Tirit’in etrafında böylesine birleşen millet, bütün acıları bütün zorlukları kenetlenerek birleşerek aşacaktır. Kavaklılar bu anlamda çok önemli bir mesaj veriyor. Ülke olarak geçtiğimiz zor günlerde milletçe birlik ve beraberliğimizi, güçlü bağlarımızı koruyarak bu günleri atlatacağız'' diye konuştu.
Yemek protokole Yaşar Doğu adlı kitabın dağıtılması ve toplu hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona erdi.

[gallery ids="42604,42605"]

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum