TÜRKEL'DEN BUROKRATLARA VERYANSIN!

CHP ilkadım ilçe Başkanı Fatih Türkel, Samsun Tarım İl müdürü Peyami Kırmacı'yı ve Samsunda görev yapan bürokratları topa tuttu

TÜRKEL'DEN BUROKRATLARA VERYANSIN!
03 Haziran 2018 - 13:54
CHP ilkadım ilçe Başkanı Fatih Türkel, Samsun Tarım İl müdürü Peyami Kırmacı'yı ve Samsunda görev yapan bürokratları topa tuttu.
AKP bir siyasi partidir. Bürokratlar devletin memuru, milletin hizmetkârıdır diyen Fatih Türkel gün geçmiyor ki herkese eşit mesafede olması gereken bürokratları Samsun da AKP’li siyasilerle kâh iftar sonrasında, cami avlularında, kâh toplantılarda, seçim çalışmalarında görüyoruz.
Devletin memurları sadece AKP'nin değil herkesin hizmetkârıdır diyen Fatih Türkel Samsun Tarım İl müdürü Peyami Kırmacı'nın sosyal medya hesabından AKP genel başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'a yapılan eleştirilere ve muhalefeti kıskançlıkla suçlamasına cevaben Sayın tarım İl müdürü senin işin Samsunda kan ağlayan çiftçinin dertlerini çözmek, tarımı planlamak. Bırak Sayın Cumhurbaşkanını savunmayı, işini yap.
Sen tarım il müdürüsün. Bafra’da kelem lahana ıspanak tarlada kaldı. 45 kuruşa mal olan sebze 20 kuruşa müşteri bulamadı. Fındık üreticisi kan ağlıyor. Çiftçi traktörüne mazot alamıyor. Türkiye'nin en verimli iki ovasının çiftçileri sizin basiretsizliğiniz yüzünden binlerce dönüm arazisini atıl duruma düşürmüş. Bize tarımı anlat Sayın müdür. Çiftçiyi, besiciyi savun Sayın müdür. Siyasetçileri savunma, onlar kendini savunur. Ha ille de ben AKP’nin “bürokratıyım diyorsan” önce sosyal medya hesabınızdaki Tarım Bakanlığının logosunu kaldır. İstifa et git istediğin yerde siyaset yap.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum