Türkel, İlçe Başkanları İle Toplandı

15 Ekim 2020 Perşembe günü Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanlarının katılımı ile Cumhuriyet Halk Partisi Başkanlar Kurulu, İl Başkanı Fatih Türkel başkanlığında İl Merkezinde toplandı.

Türkel, İlçe Başkanları İle Toplandı
15 Ekim 2020 - 16:50
İlçe başkanlıklarının yapmış olduğu çalışmalar, ziyaretler ve programlarla ilgili değerlendirmelerin ayrıca yeni planlamaların yapıldığı toplantıda ilçe örgütlerinin yapmış olduğu saha çalışmalarla ilgili raporlar incelenerek sahadan alınmış olan sıkıntılar, vatandaşın problemleri ve beklentileri masaya yatırıldı.
Gerçekleştirilen ilçe başkanları toplantısının ardından on yedi ilçe başkanı adına bir açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Fatih Türkel, “Bizim önceliğimiz ve derdimiz vatandaşının derdidir. Vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için çareler arayıp çözüm önerilerimizi basın ve kamuoyuyla sürekli paylaşmaktayız. Özellikle pandemi sürecinde Cumhuriyet Halk Partisi olarak on yedi ilçe örgütümüz, kadın ve gençlik kollarımızla beraber il örgütü olarak mükemmel bir dayanışma içerisinde ve sahada gecemizi gündüzümüze katarak emek vermekteyiz” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi örgütlerinin önceliğinin pandemi sürecinde işinden, aşından edilmiş işsiz bırakılmış işçi ve emekçi olduğunu ifade eden CHP Samsun İl Başkanı Türkel, “Önceliğimiz Samsun'da yaşam mücadelesi veren garibandır bizim önceliğimiz çiftçidir, işçimizin ve memurumuzun aradığı haktır. Bu öncelikleri göze alarak on yedi ilçe örgütümüzle sokak sokak, bucak bucak gecemizi gündüzümüze katarak hiçbir beklenti içerisine girmeden çalışacağız. Evinden, zamanından, parasından ve pulundan fedakârlık ederek gece gündüz köy köy sahada olan örgütlerimizin emeği tarifsizdir. Bu çalışmaların tamamı da Samsun kamuoyu tarafından izlenmekte ve büyük bir takdirle karşılanmaktadır. Samsun halkı bizi umut olarak görmekte ve geçen süre zarfında halkın iktidarı adım adım bizlere doğru gelmektedir”.
Sosyal medyada yapılan paylaşımları dikkatle izlediklerini belirten Türkel “Cumhuriyet Halk Partisi'nin seçilmiş bütün kurulları yetkisini ve gücünü il örgütleri, ilçe örgütleri, kadın ve gençlik kollarıyla, milletvekilleriyle, belediye başkanlarıyla ve belediye meclis üyeleriyle onlara oy vermiş, onlara destek olmuş, onlara teveccüh göstermiş örgütlerinden ve üyelerinden almaktadır. Sosyal medya üzerinden başta CHP Samsun Örgütünün ve Samsun halkının teveccühü ile göreve getirilmiş kurumları ve yönetimleri acaba Cumhuriyet Halk Partisi’nde bir şeyler mi oluyor? algısı yaratmak için kasten ve bilerek yapılmış bu paylaşımları biliyor ve takip ediyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi 97 yıllık ulu bir çınardır ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin tüm yöneticilerinin, milletvekillerinin, belediye başkanlarının, belediye meclis üyelerinin, il ve ilçe yöneticilerinin de kimseye veremeyeceği bir hesap yoktur. Hesap mercilerimiz de ilgili kurullarımızdır. 
Kimsenin sosyal medya üzerinden partimizle ilgili aşağılayıcı vatandaşımızın aklında soru ve sorunlar yaratıcı paylaşımlarda bulunmasına kesinlikle izin vermeyeceğiz. Elinde bilgi, belge ve ispatı olanların ilgili kurumlarımıza veya savcılığa suç duyurusunda bulunma yolu açıktır. Bizler on yedi ilçe örgütümüz, il yönetim kurulumuzla ve bütün kurumlarımıza Samsunlunun dertlerini gündeme getirmeye, Samsun'un sorunlarını sorunlarımız olarak addetmeye ve gecemizi gündüzümüze katarak halkın iktidarını kurmak için mücadele ve emek vermeye devam edeceğiz.
 
 
 
 
 
 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum