TÜRK KIZILAY'INDAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs Türk Kızılay Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Gazeteci Köksal Öner’in yanı sıra Emrullah Efendi İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Muammer Çalı

TÜRK KIZILAY'INDAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ
12 Mart 2019 - 09:39
Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs Türk Kızılay Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Gazeteci Köksal Öner’in yanı sıra Emrullah Efendi İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Muammer Çalışıcı birlikte Samsun Türk Telekom Bölge Müdürü Baki Günay’ı makamında ziyaret etti.
Canik İlçesindeki Emrullah Efendi Ortaokulu’nda 2018 yılında vefat eden Türk Kızılay’ı Bağışçısı olan Erkan Bektaş anısına teşrifatı yapılan Teknoloji tasarım sınıfına verdikleri destekten dolayı ve sınıfının açılışına işlerinin yoğunluğundan katılamayan Samsun Türk Telekom Bölge Müdürü Baki Günay’a Türk Kızılay’ı Canik Şubesi’nden teşekkür ziyareti.
HIZIR YETİŞMEZ MİSALİ İŞLERİMİZ KOLAYLAŞTI
Değenlerine sahip çıkmanın gururunu yaşadıklarını vurgulayan Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs,” Bizler Hilal-i Ahmer’in bugünkü adıyla Türk Kızılay’ının evlatları olarak İlçemizde değerli Müdürümüz Çalışkan yönetici Muammer Beyin isteği üzerine bir yola çıktık. Paramız yoktu. Ama değerli Müdürümün temiz kalbi sayesinde önümüz açıldı. Kul sıkışmayınca hızır yetişmez misali işlerimiz kolaylaştı. Boyama aşamasından sonra yerlerin laminatının yapımını hayırseverlerimiz ödedi. Boyasını bir hayırsever boyadı. İç dizaynını ne yaparız derken Türk Telekom bizi destekledi. Sınıfımızın teşrifatı bitirdik. Ahde vefayı unutmamak için sağlığında bizleri hep destekleyen kardeşimiz Erken Bektaş adını verdiğimiz sınıfın açılışına değerli Bölge Müdürümüz katılamadığı için makamında kendisini ziyaret ettik. Eğitime verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
EĞİTİME DESTEK VERMEKTEN GURUR DUYUYORUZ
Yapılacak olan her turlu hayırlı işlerin, Türk Telekom ailesi olarak yanlarında olacaklarını işaret eden Samsun Türk Telekom Bölge Müdürü Baki Günay, ”Biz kuruluş olarak her zaman hayırda yarışıyoruz. Eğitime destek vermekten gurur duyuyoruz. İşlerimizin yoğunluğundan açılışına katılamadığımız teknoloji sınıfını en kısa zamanda ziyaret ederek yapılan çalışmaları yakinen takip edeceğim. Türk Kızılay’ı Canik Şubesine yaptığı çalışmalarından ve nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim” diye konuşu. Ziyaretin sonunda, Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs günün anısına Samsun Türk Telekom Bölge Müdürü Baki Günay’a Türk Kızılay’ının Fincan takımı hediye etti.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum