TÜRK KIZILAY'INDAN EĞİTİME BÜYÜK DESTEK

Türk Kızılay’ı Canik Şube Başkanlığı Türk Kızılay’ının hizmette sınır tanımamasına destek vermek için çalışmalarını eğitim camiasında sürdürüyor

TÜRK KIZILAY'INDAN EĞİTİME BÜYÜK DESTEK
17 Kasım 2017 - 11:16
Türk Kızılay’ı Canik Şube Başkanlığı Türk Kızılay’ının hizmette sınır tanımamasına destek vermek için çalışmalarını eğitim camiasında sürdürüyor.
Türk Kızılay Gönüllülerinin desteği ile başlatılan Özel Eğitim teşrifatı maksadı ile 2016 yılı Kasım ayında çalışmalara başlanmış olup, Canik’te 6 Okulun Özel Eğitim Sınıfı tespit ederek. Yapılan çalışmalar neticesinde Canik İlçesi Yüzüncü Yıl İlköğretim Okulundaki özel eğitim sınıfı bitirilmemesi ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne tutanak tutularak, teslim edildi. Bu arada özel eğitim sınıfının açılışı Canik Belediye Başkanı Osman Genç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar, Şube Müdürleri, İlçe Emniyet Müdürü Salih Öztürk, Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Genç, muhtar ve Okul Müdürlerinin katılım gerçekleştirdi.
ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM
Açılışı konuşmasını yapan  Okul Müdürü Kemal Akın, ”Türk Kızılayının her alanda olduğu gibi eğitim alanında yapmış olduğu çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Canik Kızılay'ı her zaman yanımızda bizleri yalnız bırakmıyor ve destekliyorlar ”dedi.
GÜCÜMÜZÜ GÖNÜLLÜLERİMİZDEN SİZLERDEN ALIYORUZ
Türk Kızılay’ı Canik Şube Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs ise ,”Türk Kızılay'ı olarak gücümüzü gönüllülerimizden siz eğitimcilerimizden alıyoruz. Gayemiz eğitime hizmettir. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve ekibi ile sürekli daha iyi neler yapabiliriz nasıl faydalı oluruz diyerek gaz kesmeden çalışıyoruz. Destek veren herkese teşekkür ediyorum “diye konuştu.
Daha sonra Canik Belediye Başkanı Osman Genç tarafından Türk Kızılay’ı Canik Şube Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs'e  plaket verirken, Özel eğitim gören bir öğrencide çiçek takdim etti. Protokolün kurdele kesimi ile açılan sınıfta misafirlere Türk Kızılay Sodası ikram edildi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum