TÜRK KIZILAY'I YARDIMA MUHTAÇ OLAN AİLELERİN YANINDA

Kurban Bayramı öncesi kurban etti ihtiyaç sahiplerini yakın takibe alan Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs, ”Yaklaşan Kurban bayramı öncesi onları yalnız bırakmadık” dedi

TÜRK KIZILAY'I YARDIMA MUHTAÇ OLAN AİLELERİN YANINDA
20 Ağustos 2018 - 11:26
Kurban Bayramı öncesi kurban etti ihtiyaç sahiplerini yakın takibe alan Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs, ”Yaklaşan Kurban bayramı öncesi onları yalnız bırakmadık” dedi.
Türk Kızılay’ı Genel Merkezi tarafından Kurban Bayramı öncesi gecen seneden stoklarda bir afet için bekletilen konserve kurban etlerini şubeleri kanalıyla ihtiyaç sahiplerine verildi.
ONLAR TÜRK KIZILAY’INA EMANET
Kurban kesemeyecek olan mağdurlara Kurban Bayramı öncesi Canik Şubesine gelen kurban etlerini dağıtan Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs,” Etlerini dağıtarak onları yalnız bırakılmıyoruz. Ramazan içinde yüzlerce aileye etler dağıtık. Bu arada Bayram öncesi çocuklarımızı da unutulmuyoruz Vatandaşların desteği ile vekâletle kurban bağışı toplamaya kampanyasına devam ediyoruz" şeklinde konuştu.
GELECEK YILIN YATIRLILARINI YAPIYORUZ
Türk Kızılay’ı olarak Genel Merkezin destekleri ile kurban etlerini sahiplerine ulaştırdıklarını hatırlatan Başkan Örs, ”Bu nedenle Kurban Bayramı öncesi stoklarda bir afet öncesi bekletilen, et konserveleri buz haneden çıkartarak ihtiyaç sahiplerine dağıtıyoruz. Ayrıca gelecek seneye hazırlık için kurban bağışını toplamaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın Türk Kızılay’ına olan ilgisini yakinen görmekteyiz” diye konuştu.
BAYRAMLARIMIZ HER ZAMAN BİRLEŞTİRİCİDİR
Bayramlar birlik beraberlik kardeşliğe vesile olmasının yanında yardımlaşma ve dayanışmayanda teşvik eden özel günlerden biri olgunu vurgulayan Başkan Örs,” Sadece ülkemizde değil dünyada da ihtiyaç sahiplerine ulaşarak alan el ile veren el arasında köprü olmaya devam edeceğiz. Kurban Bayramımızı kazasız belasız geçirmemiz dileği ile tüm halkımızın Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum