TÜRK HALKI BİZE TERTEMİZ BİR SAYFA AÇTI

Bafra’da vatandaşlara hitap eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz; “Bu seçim sonuçları gibi bir sonuç her siyasi harekete de nasip olmaz

TÜRK HALKI BİZE TERTEMİZ BİR SAYFA AÇTI
05 Kasım 2015 - 19:43
Bafra’da vatandaşlara hitap eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz; “Bu seçim sonuçları gibi bir sonuç her siyasi harekete de nasip olmaz. Bunun karşısında bu siyasetin figürlerine, bu siyasetin şahsiyetlerine düşen büyük bir sorumluluk vardır diye düşünüyorum.
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, Hasan Basri Kurt, Orhan Kırcalı, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel ve il teşkilat yöneticilerinin katıldığı teşekkür ziyaretlerinin 2. gününde ilk durak Bafra İlçesi oldu.
Bafra’da öğretmenevinde bir araya gelen Bafralı hemşerilerine seslenen Başkan Yılmaz, “2004’ten buyana Türkiye’yi yöneten ve giderek oyları artan bir siyasi hareketin içinde olmayı Rabbimiz bize nasip etmiş”  diyerek başladığı konuşmasına şu şekilde devam etti; “1999-2004 arasındaki koalisyon döneminde ben de Samsun Belediye Başkanıydım. Dün gibi hatırlıyorum. O zaman seçildiğim parti koalisyonun küçük ortağıydı. Samsun’a gelen bakanların hiçbirisi belediyeye uğramazdı. Böyle olunca biz de Ankara’ya gittiğimizde bu bakanlıklara uğrama cesaretinin kendimizde görmüyorduk. Böylesine bölünmüş, böylesine paralize olmuş bir ülkede hizmet etmenin zorluklarını yaşamış bir kardeşinizim. Bu seçim sonuçları gibi bir sonuç her siyasi harekete de nasip olmaz. Bunun karşısında bu siyasetin figürlerine, bu siyasetin şahsiyetlerine düşen büyük bir sorumluluk vardır diye düşünüyorum. Bu sorumluluk kendini halka ve insanlara karşı borçlu hissetme sorumluluğudur. Türk Halkı bize tertemiz bir sayfa açtı.”

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum