TÜRK FUTBOLUNA YILDIZ SPORCUULAR YETİŞTİRDİK

Samsun’un köklü kulüpleri arasında yerini alan Yolspor, 2018 yılı yaz futbol okulu açılışını büyük bir katılım ile kendi Tesislerinde düzenlenen etkinlikle gerçekleştirdi

TÜRK FUTBOLUNA YILDIZ SPORCUULAR YETİŞTİRDİK
29 Haziran 2018 - 12:12
Samsun’un köklü kulüpleri arasında yerini alan Yolspor, 2018 yılı yaz futbol okulu açılışını büyük bir katılım ile kendi Tesislerinde düzenlenen etkinlikle gerçekleştirdi.
Açılışa Karayolları 7'inci Bölge Müdür Yardımcıları Selçuk Urçar ve Ertuğrul Dinç, Yol-İş 1 Nolu Şube Başkanı Şaban Çılgın, Atakum Halk Eğitim Müdür Yardımcıları Bülent İşbilir ve Metin Bayrak, Yolspor Kulübü Yönetim Kurulu, Teknik Heyeti, Eski Futbolcularından Berkay Çalık ve Sporcu velileri katıldı.
KATKILARINDAN DOLAYI PLAKET VERİLDİ
Açılış töreninde Atakum Halk Eğitim Müdürü Hasan Tanrıverdi adına Yolspor a katkılarından dolayı Karayolları 7’inci Bölge Müdür Yardımcısı Selçuk Urçar plaketini Atakum Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Metin Bayrak a taktim ederken ayrıca vermiş olduğu desteklerden dolayı, Atakum Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Bülent İşbilir ‘e  Karayolları 7’inci Bölge Müdür Yardımcısı Ertuğrul Dinç tarafından plaket verildi.
SAMSUN’DA ÖRNEK KULÜRLER ARASINDAYIZ
Yolspor Kulübü İlimizin köklü Kulüplerinden biri olup Yetiştirmiş olduğu yıldız oyuncuları Türk Futboluna kazandırdığını belirten Genel Kaptan İlhan Akbaş, ”Yarım asırlık bu güzide kulübümüz her zaman saygı, sevgi, dürüstlük, hoşgörü ve disiplini felsefe edinmiş, yetiştirdiği spor adamı ve sporcularıyla Türk  Spor Camiasına örnek olup adını altın harflerle yazdırmıştır. Bu felsefe ile vizyonunu  ve misyonunu devam ettiren Samsun Yol Spor kulübü yetiştirdiği oyuncular ile Ülkemizin gençliğine katkıda bulunmuştur” dedi.
TÜRK FUTBOLUNA YILDIZ SPORCUULAR YETİŞTİRDİK
Yolspor Kulübünün geçmiş yılarından  örnekler  veren Genel Kaptan Akbaş, “Gozgoz Yılmaz, Rıfat Usta, ,Canavar Hamdi lakabı ile tanılan Hamdi Tezol) , Çeto Yalçın, Küçük ve Büyük Mehmet, Hakkı Tomaç, Osman Arpacıoğlu, Mehmet Ali Çınar, Kenan Topçu, Tanju Çolak, Celil Sağır, Dobi Hasan ve Ercüment Coşkundere  gibi değerli spor adamları ayrıca ismini yazmakla bitiremeyeceğimiz  yüzlerce Türk futbolunda söz sahibi olmuş, günümüzde halen Samsun spor kadrosunda faal futbol yaşantısını sürdüren  Furkan Köse ve Alperen PAK gibi futbol okullarımızda yetişmiş değerlerdir“ diye konuştu;
KULÜP OLARAK YENİ YILDIZLARIN PEŞİNDEYİZ
Yeni yıldızlar yeni değerler tespit edeceklerini vurgulayan Genel Kaptan Akbaş; ”Yolspor Ahlakı ve disiplini ile yetiştirip Türk futboluna kazandırmak adına  düzenlemiş olduğumuz futbol okuluna velilerimizin çocuklarının ellerinden  tutarak Kulübümüze bizzat getirip kayıt yaptırmaları bizleri ve çalışan ekiplerimizi gururlandırıyor  çalışma azmimizi bir o kadar daha kamçılıyor. Yolspor İlimize ve dolayısıyla Türk futboluna yeni Tanju‘lar, Celil’ler kazandırıyor ve kazandırmaya devam edecektir“ şeklinde konuştu.
DENEYİMLİ HOÇARIMIZA GÜVENİMİZ SONSUZ
Son olarak sözlerine ekleyen Genel Kaptan Akbaş Futbol Okulunda Şu an kayıtlı 150 Sporcu Haftanın 5 günü başta olmak üzere deneyimli hocalarımızdan Mustafa Kara nezaretinde futbolun kurallarını öğrenecekler. Okulumuzda 2007, 2008, 2009, 2010  ve 2011 doğumlu minik sporcular yer almaktadır” diyerek tüm katılımcılara Yolspor adına teşekkür etti.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum