TÜGVA'DAN HUZUREVİNDEKİ ANNELERE ZİYARET

TÜGVA Samsun Yükseköğrenim Koordinatörlüğü, Anneler Günü öncesinde huzurevinde kalan bayanları ziyaret etti

TÜGVA'DAN HUZUREVİNDEKİ ANNELERE ZİYARET
08 Mayıs 2016 - 11:49
TÜGVA Samsun Yükseköğrenim Koordinatörlüğü, Anneler Günü öncesinde huzurevinde kalan bayanları ziyaret etti. El öpüp hayır duası alan gençler, gül takdim etti.
"Yeni Nesil Gençlik Vakfı" sloganıyla çalışmalarına devam eden Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Samsun Şubesi'nden Anneler Günü öncesinde anlamlı etkinlik. TÜGVA Samsun Yükseköğrenim Koordinatörü Arda Duran ve beraberindeki üniversiteli gençler, Büyükşehir Belediyesi Huzurevi'ni ziyaret etti.  
BÜYÜKLERİNE SAYGI DUYAN BİR NESİL

Anneler Günü nedeniyle bir araya gelen TÜGVA gönüllüleri, huzurevinde kalan yaşlıların yanına giderek, ellerini öpüp hayır duasını aldı. Yaşlı kadınlara da gül takdim eden gençler, örnek bir davranış sergilemiş oldu. Etkinlikle ilgili bilgi veren Koordinatör Arda Duran, "Anneler Günü öncesinde yapacağımız en iyi etkinliğin huzurevinde kalan kişilerin ziyaret edilmesi diye düşündük. Bu amaçla da bir araya gelerek, ziyaretimizi yaptık. Büyüklerine saygı duyan, onları düşünen bir genç nesil kurulması için mücadele ediyoruz. Bugün de bu amaçla buradayız" dedi. 
ANNELER BAŞIMIZIN TACIDIR

"Allah kimseyi sahipsiz bırakmasın" diyen Arda Duran, "TÜGVA gönüllüsü gençler olarak yaşlılarımıza hak ettiği değeri vermek için çalışıyoruz. Bugün elini öperek, duasını aldığımız annelerin bize bakışı her şeyi özetliyor. Anneler başımızın tacıdır. Anne candır. Yaşadığımız her dakikanın en yüce anlamı annelerimiz, bizler için tek bir günde anlam bulmaz. İnşallah yaptığımız ziyaretle onları bir nebze olsun mutlu edebilmişizdir" dedi. Duran, bu tür etkinliklerin de belirli aralıklarla devam edeceğini söyledi.
ANNELER HER GÜNÜN EN BÜYÜK MANASIDIR
TÜGVA Samsun İl Temsilcisi Hakan Durmuşoğlu da, tüm annelerin Anneler Günü'nü kutlayarak, "Annelerin mutluluğu hem evlatlarının, hem de toplumun mutluluğudur. Onlar her günün en büyük manasıdır. Anne sevgisi sevgilerin en büyüğü, en kıymetlisidir. TÜGVA olarak tüm annelerin Anneler Günü'nü kutluyoruz" dedi.
Köksal  ÖN

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum