Reklam
Reklam
Reklam

TÜGVA Samsun Ücretsiz Yaz Okulu Başlıyor!

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından ortaokullu gençler için eğlenerek öğrenme hedefiyle yola çıkan geleneksel Yaz Okulu Projesi Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin işbirliği ile bu sene de 6 haftalık programı ile gençleri buluşturmaya hazırlanıyor.

Reklam
TÜGVA Samsun Ücretsiz Yaz Okulu Başlıyor!
24 Mayıs 2022 - 22:27
Reklam
“Bir Yaz Bin Gelecek” temasıyla 20.06.2022 - 07.08.2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek yaz okulunun kayıtları ise formlar.tugva.org/YazOkulu adresinden başvurulabilecek.
Ücretsiz olan Yaz Okulu programına İlkokul 4. sınıf mezunları ile Ortaokul 5. 6. 7. 8. sınıf ve mezunları katılabilecek. Atakum, İlkadım ve Canik ilçelerinde 15 ayrı noktada gerçekleştirilecek yaz okulunda Günlük 40’ar dakikalık 6 ders şeklinde programlanan yaz okulunda ortaokullu gençler, hem Kur’an-ı Kerim’i kendi seviyelerine uygun olarak belirlenen sınıflarda güzel okumayı öğrenecek hem de temel dini bilgiler dersi ile dinlerini daha iyi öğrenme fırsatı bulacak. Ayrıca gençler, siyer dersleri ile örnek Müslüman karakterini Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (sav)’in hayatından örneklerle öğrenebilecek.
Yaz Okulu Projesi kapsamında ortaokullu öğrenciler; kendileri için hazırlanan, beğeni ve ilgilerine göre katılabilecekleri birbirinden eğlenceli birçok etkinliği de bu programda bulabilecek.  Futbol, basketbol, voleybol, dart, badminton, mangala, satranç, geleneksel sporlar, çeşitli geziler vb. etkinliklerle eğlenceli bir yaz tatili geçirecekler. Yüzme, piknik, langırt, binicilik ve doğa kampı gibi çeşitli sürpriz aktivitelerle de Yaz Okulunda gençleri bekliyor. Ayrıca gençler yaz okulu boyunca düzenlenecek çeşitli yarışmalarda hediyeler kazanma şansı yakalayacak.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum