TÜGVA'dan Vezirköprü Gençlere Hediye

Türkiye Gençlik Vakfı Samsun il Başkanlığı Pandemi sürecinde zoom üzerinden Online Ortaokul yaz spor okulunu hayata gerçekleştirdi.

TÜGVA'dan Vezirköprü Gençlere Hediye
31 Ağustos 2020 - 09:50 - Güncelleme: 31 Ağustos 2020 - 12:22

Kursta Önemli Konular İşlendi
TÜGVA Ortaokul Online Yaz okuluna Samsun'dan 550 öğrenci başvururken Vezirköprü’den ise 118 öğrenci kayıt yaptırdı.06.07.2020 tarihinde Ortaokul Online Yaz Okulunun açılışı, Samsun Valisi Dr. Zülkif Dağlı, TÜGVA Genel Başkanı Enes Eminoğlu, Samsun İl Başkanı Mustafa Demir ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleşmişti. 3 hafta süren derslerde besmele, ezberler, ayetler, temizlik, kardeşlik. Adaplar, selamlaşma, cömertlik, yaşlılar, sünnet, yetim hakkı, israf, doğruluk ve yalan, iyiliğe teşvik etmek kötülükten sakındırmak, helalleşme gibi konular işlendi.
Halkın Takdirini Topladık
Yaz okuluna katılan öğrencilere şapka, çanta, tişört, ilmihal, not defteri, kalem, barikat- mangala-satranç oyunları evlerine teslim edildiğini ifade eden TÜGVA Vezirköprü Temsilcisi Mehmet Uyar, “Salgın sürecinde gençler için verimli bir çalışma oldu, velilerimiz ve öğrencilerimizde memnun kaldı Türkiye’de ilk defa yapılan yaz okuluna katılan öğrencilerimize, velilerimize ve kurs hocalarımız a teşekkür ediyorum” dedi.
Köksal Öner
 


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum