Tugay Başsan SAOB'dan Samsun Kent Raporu'nu Aldı

Zafer Partisi Atakum Belediye Başkan Adayı Tugay Başsan, Samsun Akademik Odalar Birlikteliği (SAOB) Dönem Koordinatörü Dilaver Öğütcü'den 2024 yılı Samsun Kent Raporu'nu aldı. 24 akademik meslek odasının görüşünü yansıtan raporun önemine değinen Tugay Başsan, "Samsun'un en önemli sorunu 'Ben bilirimci yönetim'. Atakum'u ben değil biz yöneteceğiz." dedi.

Tugay Başsan SAOB'dan Samsun Kent Raporu'nu Aldı
15 Mart 2024 - 17:01
Zafer Partisi (ZP) Atakum Belediye Başkan Adayı Tugay Başsan ve ZP Samsun İl Başkanı Faruk Şen ile birlikte Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SSMMMO) Başkanı Dilaver Öğütcü'yü ziyaret etti. Aynı zamanda Samsun Akademik Odalar Birlikteliği (SAOB) Dönem Koordinatörlüğünü de yürüten Öğütcü, 24 akademik meslek örgütünün katkı sunduğu 2024 yılı Samsun Kent Raporu'nu Tugay Başsan'a takdim etti.
Samsun Kent Raporu Bu Şehir İçin Bir Fırsat
Mahalli İdareler (Yerel) Seçimler öncesi yerel yönetime talip olan adaylara yol göstermesi için hazırlanan Samsun Kent Raporu'na önem verdiklerini ifade eden Başsan, alanında uzman meslek örgütlerinin görüşlerini dikkate almayan hiçbir belediye başkanının başarılı olma ihtimali olmadığını söyledi. Tugay Başsan, geçmişte gazeteci kimliği ile birçok kez kent raporunu inceleme fırsatı bulduğunu ifade ederek, "Meslek odalarımız kendi alanlarında Samsunumuzun sorunlarını bir rapor haline getirmesi bu şehir için bir fırsat. Atakum, sürekli gelişen bir ilçemiz. Biz de bu gelişimi doğru şekilde yönlendirmek, hatalar veya eksiklikler mevcutsa gidermek için bu rapordan yararlanacağız" diye konuştu.
Ben Bilirimci' Yönetim Anlayışını Kıracağız
Atakum Belediye Başkan Adayı Tugay Başsan, Atakum'u ortak akılla yöneteceklerini dile getirerek, "Samsun'un en büyük sorunu 'Ben bilirimci' yönetim anlayışı. Bu düşünce yapısını kıracağız. Ulaşım, kentleşme, doğa olayları, deprem riski, sanayi ve istihdam, tarım hayvancılık ve kırsal kalkınma, enerji, çevre, sağlık, eğitim, spor ve finans konularında yol gösterici olan bu raporu dikkate alacağız. Seçim sonrası Atakum'da Zafer belediyeciliği olduğu takdirde, bu raporun daha kapsamlısını ilçemiz için meslek odalarımızdan talep edeceğiz. Atakum'u ben değil, biz yöneteceğiz. Bu anlayış doğrultusunda meslek odalarımızın şehrimize sunduğu Samsun Kent Raporu'nu dikkatle inceleyecek, seçimden sonra da faydalanacağımızın taahütünü veriyorum" şeklinde konuştu.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum