Toulouse Kulüp Başkanı Comollı Samsunspor'u Ziyaret Etti

Fransa’nın Ligue 1’de mücadele eden Toulouse FC Kulüp Başkanı Damien Comolli daha önce planlanan program çerçevesinde Samsunspor kulübünü ziyaret etti.

Toulouse Kulüp Başkanı Comollı Samsunspor'u Ziyaret Etti
14 Şubat 2023 - 19:21
Toulouse FC Kulüp Başkanı Damien Comolli ziyaretinde, Nuri Asan Tesisleri, 19 Mayıs Stadyumu ve Mustafa Kemal Erkanat Tesisleri’ni gezdi. Damien Comolli, Yılport Samsunspor A. Ş. Başkan Vekili ve İcra Kurulu Üyesi Veysel Bilen, Genel Müdür ve İcra Kurulu Üyesi Soner Soykan, Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Futbol Akademi Direktörü Yücel Uyar ve Futbol Akademi Koordinatörü Savaş Serdar ile bilgi alış verişinde bulunarak, ileride yapılması olası işbirlikleri hakkında görüşmeler sağladı.
Kulübümüzü ve tesislerimizi çok beğendiğini ifade eden Damien Comolli, depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için de başsağlığı diledi.
Ziyarette ayrıca A takım teknik heyeti, scout ekibi, analiz ekibi Gençlik Gelişim Sorumlusu Ali Bilgici, Finans Direktörü Koray Yalçın, Tesis ve Stadyum Müdürü Sinan Hacıyunus, Satış ve Pazarlama Müdürü Tuğba Kocaeli, E-Ticaret Müdürü Cansu Turgut ile Toulouse FC Kulübü Strateji ve Kültür Başkanı Selinay Gürgenç ve Toulouse FC Kulübü Futbol Gelişim Direktörü Remy Loret de katıldı.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum