Toplumun her kesimini kucaklıyoruz

Toplumun her kesimini kucaklıyoruz

Toplumun her kesimini kucaklıyoruz
13 Temmuz 2014 - 19:25
Toplumun her kesimini kucaklıyoruz.

Belediye olarak toplumun her kesimini kucakladıklarını ifade eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ahlaki değerleriyle beraber, toplumun bütünüyle geleceğe yürümek istediklerini söyledi.

Toplumun her kesimine yönelik düzenlediği etkinliklerle dikkat çeken Canik Belediyesi, Başbakan ve AK Parti Genel Merkezi tarafından Ramazan ayının ikinci haftasının Yetimler Haftası olarak belirlenmesi nedeniyle yetimlere özel etkinlik düzenliyor. Adnan Menderes Demokrasi Meydanı'nda gerçekleştirilen ve ünlü şair-yazar Kahraman Tazeoğlu'nun sahne aldığı Ramazan Günleri Etkinliklerinde yetim çocuklarla bir araya gelen ve onlarla yakından ilgilenen Başkan Genç, 20-28 Haziran tarihleri arasında yetim çocuk ve gençler için bir haftalık program düzenleyeceklerini söyledi.

YETİMLERE ÖZEL BİR HAFTA

Ünlü şair-yazar Kahraman Tazeoğlu'nun sahne aldığı Canik Belediyesi 'Ramazan Günleri Etkinliklerinde yetim çocukları seven Başkan Genç, belirledikleri 38 yetim çocuk ve genç için Ramazan ayının son haftasında bir hafta sürecek etkinlikler planladıklarını belirtti. Yetim çocukları kucakladıklarını ifade eden Başkan Genç, "Ramazan'ın son haftasında yetim çocuklarımızla bayram alışverişi yapacağız, onları sinemaya götüreceğiz, lunapark keyfi yaşatacağız, şehir gezisi düzenleyeceğiz. Ayrıca yine yetim çocuk ve gençlerimizle Meşe Kültür Tesisleri'nde bir akşam iftarı birlikte açacağız ve bir iftarda yetim bir ailenin evine konuk olacağız" dedi.

'RAMAZAN'I BİRLİKTE YAŞIYORUZ'

Kahraman Tazeoğlu sahne almadan önce konuşan Başkan Genç, Adnan Menderes Demokrasi Meydanı'nda her akşam düzenlenen etkinliklerle Canik'te Ramazan'ı vatandaşlarla birlikte yaşadıklarını belirten Genç, "Canikli hemşehrilerimizle bir araya gelerek kaynaşıyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımız Ramazan Günleri Etkinliklerine katılarak Ramazan ruhunu yaşıyorlar. Ahlaki değerleriyle beraber, toplumun her kesimini kucaklayarak geleceğe yürümek istiyoruz" diye konuştu.

TAZEOĞLU ŞİİRLERİYLE GÖNÜLLERİ FETHETTİ

Başkan Genç'in konuşmasının ardından sahne alan Kahraman Tazeoğlu, meydanı dolduran sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşatırken, okuduğu şiirleriyle gönülleri fethetti. En güzel eserlerini seslendiren Tazeoğlu, gece sonunda ayakta alkışlandı. Canik Belediye Başkanı Osman Genç, programa sonunda Kahraman Tazeoğlu'na seramikten Osmanlı kaftanı verdi. Kahraman Tazeoğlu, hayranlarıyla fotoğraf çekinmeyi de ihmal etmedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum