TOPLANTIDAN PARA ÇIKTI!

Samsunspor Yönetim Kurulu toplantısında yine maddi sıkıntılar gündeme geldi

TOPLANTIDAN PARA ÇIKTI!
27 Haziran 2015 - 21:30
Samsunspor Yönetim Kurulu toplantısında yine maddi sıkıntılar gündeme geldi.

Bugüne kadar olduğu gibi yine taşıma su ile değirmen çalıştırılmaya devam ediliyor.

Para bulunabilinirse Samsunspor’un hedefi belirlenecek!

[gallery ids="30563,30564,30565"]

BU GÜNE 12 MİLYON LİRA BORÇ ÖDEDİK

Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu, 27 Aralıktan bugüne kadar 12 Milyon 500 Bin TL borç ödedik. Bunun 1 Milyon 500 bin TL’si devlete olan borç, diğer kısmı ise eski futbolcu ve mevcut kadroya yapılan ödemelerdir dedi.

ÖNCE SAMSUNSPOR’UN HEDEFİ BELİRLENECEK

Kulübün hedefi belli olmadan transfer yapamıyoruz. Hedefimizi koyacağız. Kulübün durumunu bileceklerini belirten Tutu ona göre hareket etmeliyiz. Sonra hayal kırıklığına uğrarız. Önümüzdeki günlerdeki gelişmelere göre Samsunspor’un hedefi belirlenecek. Kaynaklarımıza göre hedef koyulacak. Şehir her sene bu takıma sahip çıktı yine de sahip çıkacağına inanıyorum.  Valimizin bilgisi doğrultusunda birkaç özel firma ile ciddi görüşmelerimiz var dedi.

KAYNAK İÇİN HEDEF 10 BİN KOMBİNE

Samsunspor 22 Bin 700 passolig kart sattı. Bu sezon hedef olarak 10 bin kombine almasını bekliyoruz. Kombine fiyatlarını belirledik. Vip A 800 TL, Vip B 500 TL, Maraton 200 TL ve Kale Arkası 100 TL’den satışa çıkacak. Kombine alarak taraftarımızın Samsunspor’a sahip çıkmasını bekliyoruz.

Transfer olarak sadece Mehmet Çakır ile anlaştık. Salı gününden itibaren transfer çalışmalarımıza hız vereceğiz. Bazı soruların belli olacağı salı gününden sonra hedefimizi belirleyip transfer çalışmalarına hız vereceğiz. Hoca konusunda görüşmeler devam ediyor. Şu an olarak anlaştığımız bir hoca yok.

şokhaber.net

 

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum