Tonguç Ali Anıl'dan Tepki!...

Samsunspor Taraftar Grupları Sorumlusu Tonguç Ali Anıl’dan tepki!

Tonguç Ali Anıl'dan Tepki!...
22 Eylül 2022 - 22:53
Samsunspor Taraftar Grupları Sorumlusu Tonguç Ali Anıl, takımın başarısız olmasını isteyen bazı kişiler olduğunu belirterek, “Bunların amacı Samsunspor değil, bunların amacı memleket karışsın” dedi.
Samsunspor'un Başarısını İstemiyorlar
Samsunspor Taraftar Grupları Sorumlusu Tonguç Ali Anıl, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Golden gole sevinen, sadece Samsunspor’un başarısında olan tayfa, gece gündüz deplasman demeden hayatını takıma adamış taraftar guruplarına söz söylüyor. ‘Amca konuşmuyor’ diyorlar. Konuşuyorum. Benim dilimden anlamıyorsanız bu benim sorunum değil. Anlayınca da iş işten geçiyor. Bizleri yok sayan, istişare yapılmayan her oluşum yok hükmündedir. Taraftar guruplarında eksiklikler var mı? Var. Önümüzdeki günlerde düzelir. Ama Samsunspor tribününde öyle insanlar var ki, Samsunspor yenilsin diye dua ediyor. Başarısız olsun diye avuçlarını açmış bekliyorlar. Gizli toplantılar yapıyorlar. Alternatif arıyorlar müritleriyle beraber, ‘Yüksel başkan gitsin bizim istediğimiz gelsin’ diyorlar. ‘Para olmasa da önemli değil’ diyorlar. Bunların amacı Samsunspor’da değil bunların amacı memleket karışsın ülke karışsın kan emici bunlar kaostan besleniyorlar. Taraftar guruplarını aşıp emellerine ulaşamadıkları için taraftar guruplarını itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar” dedi.
Dimdik Ayaktayız
Dimdik ayakta olduklarına değinen Anıl şunları söyledi; “Bazı sayfalar emniyet tarafından tespit edilmiştir bu sayfalar yurt dışı bağlantılıdır. Kendileri burada yoktur. Lakin insanları sokağa davet etmektedir. Bunlar kendilerini bilir bizde onları biliriz hayal görmeyin biz buradayız. Dimdik ayaktayız. Sizi takip ediyoruz. Bütün hamleleriniz boşa Samsunsporlu kardeşlerimize de kullanıyor bu arkadaşlar. Bunlara alet olmayın kendinizi kullandırmayın arkadaşlar Allah’a emanet olun”

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum