Togar'dan Samsunspor'a Tam Destek

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar Süper lig yolunda Cuma günü İstanbul’a final karşılaşmasına giden Samsunsporumuz’a destek amacıyla dört otobüs ile taraftarları final heyecanı yaşamaya ve takımın

Togar'dan Samsunspor'a Tam Destek
04 Haziran 2015 - 23:36
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar Süper lig yolunda Cuma günü İstanbul’a final karşılaşmasına giden Samsunsporumuz’a destek amacıyla dört otobüs ile taraftarları final heyecanı yaşamaya ve takımına desteğe gönderiyor.
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar Samsunspor’un İstanbul’da oynayacağı final maçı karşılaşmasına dört otobüs göndereceğini açıkladı. Ayrıca Tekkeköy lojmanlar Pazar yerindeki meydanda taraftarların ve vatandaşların Samsunspor’un final maçını izleyebilecekleri dev bir ekran kurdurdu.
Samsun’umuzun markası, İlimizin temsilcisi Samsunspor’umuzun süper lig yolunda oynayacağı final maçında takımımıza destek olmak ve taraftarımızın heyecanını paylaşmak amacıyla çeşitli organizasyonlar hazırladık diyen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ‘final maçı için İstanbul’a taraftarlarımızı göndermek amacıyla dört otobüs gönderiyoruz. Ayrıca lojman Pazar yerine ilçemizdeki vatandaşlarımızın ve taraftarlarımızın maç izleyebilecekleri 30 metre karelik dev ekran kuruyoruz. Meydanda tüm vatandaşlarımız ve taraftarlarımız final heyecanını birlikte yaşayacaklar. Bizde Cuma akşamı tribünlerde yerimizi alarak taraftarlarımız ile birlikte takımımızı destekleyeceğiz. İnşallah takımımız süper lige çıkar ve Samsun’umuzu süper ligde temsil eder’ dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum