TFF Double Pass Samsunspor'u Ziyaret Etti

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Double Pass firması iş birliği ile yürüttüğü Futbol Akademileri Projesi'nde ikinci etap kulüp ziyaretini Samsunspor’a gerçekleştirdi.

TFF Double Pass Samsunspor'u Ziyaret Etti
11 Mart 2024 - 23:26
Türk futbolunda oyuncu gelişimi ve sürdürülebilir akademi modeli oluşturmak amacıyla düzenlenen proje kapsamında 9-10 Mart tarihlerinde Double Pass eğitmenleri ile TFF, FGD kulüp akademileri sorumluları ve TFF antrenör eğitimcilerini, Yılport Samsunspor Futbol Akademisi Mustafa Kemal Erkanat Tesisleri’nde konuk etti.
Ziyarette, "Kulüp ve Akademi Yönetimi", "Stratejik Planlama", "Antrenörün Akademideki Rolü", "Oyun Evreleri ve İlkeler", "Oyuncu Profilleri" konu başlıklarında eğitimler ve toplantılar gerçekleştirildi. U14 ve U17 yaş grubu takımlarıyla örnek saha uygulamaları yapıldı. Bunların yanında tesislerde incelemelerde bulunuldu. 
Yılport Samsunspor Futbol Akademi ziyaretine Double Pass eğitmenleri Ceri Bowley, Kevin Nicholson, TFF Kulüp Akademileri 1. Lig Sorumlusu Yücel Uyar, TFF Kulüp Akademileri Elit Oyuncu Gelişim Müdürü Fatih Serkan Albayrak ve TFF Antrenör Eğitimcisi Aşkın Çift gerçekleştirdiler.
Eğitimlerde Yılport Samsunspor A.Ş Başkan Vekili ve İcra Komitesi Üyesi Veysel Bilen, Operasyon Direktörü ve İcra Komitesi Üyesi Soner Soykan, Yılport Samsunspor Futbol Direktörü Fuat Çapa, Akademi Koordinatörü Savaş Serdar, Futbol Akademi Antrenörleri ve Akademi Birimleri katıldı.
Ziyaretler sonrası katılımcılara isimleri yazılı formalarını Yılport Samsunspor Futbol Akademi hocaları tarafından takdim edildi.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum