Teşekkürler Aşcı Ailesine!

Kovid-19 tüm dünyayı olumsuz manada etkisi altına alsa da, özellikle Türkiye’de en başta önemli bir kenetlenmeye vesile oldu. Geçmişteki zor günlerde olduğu gibi, Korona etkisi altında da yardımlaşma ve paylaşım Bafra’da yine kendisini gösterdi.

Teşekkürler Aşcı Ailesine!
19 Nisan 2020 - 19:50
Bafralı Hayırsever İş İnsanı, Hasan Kaya Aşçı doğduğu topraklara Bafra İlçesi ve bölgesi için Korona virüs (Covid-19) salgınına karşı ilçede kullanılmak üzere hazırlanan 30 bin adet maskeyi Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’a teslim etti.
Bafra’ya 30 Bin Maske
Koronavirüsle mücadele kapsamında en çok ihtiyaç duyulan ekipmanların başında gelen maske konusunda doğduğum şehre destek vermenin onurunu yasadığını dile getiren Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Genel Başkanı, ASTAŞ Holding Hasan Kaya Aşçı, "ASTAŞ Holding, son zamanlarda dünyamızı ve ülkemizi kasıp kavuran Korona virüs (Covid-19) salgınına karşı doğduğumuz şehrimiz Bafra ve Bölgesine en çok ihtiyaç duyulan ekipmanların başında gelen maske konusunda destek vermek istedik. Bunun içinde 30 bin adet maske ile destek vermenin mutluluğunu yaşamaktayız. Bu maskelerin 2 bin âdetini Bafra Kaymakamlığına, 2 bin âdetini Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğüne, 2 bin âdetini Bafra İlçe Jandarma Komutanlığına, 2 bin âdetini Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına geri kalan 2 bin âdetini maske Bafra Belediye Başkanlığı himayelerine 2 bin adet maske ise sivil toplum örgütlerine toplam 30 bin adet gönderildi. Kovid-19 salgını çağdaş dünyanın ilk kez karşı karşıya kaldığı bir durum. Buna karşın elimizdeki en büyük dayanak ise dayanışma ruhumuz. Bu süreci omuz omuza vererek hep birlikte atlatacağız. Elde edeceğimiz tecrübeler ise geleceğe bırakacağımız en önemli mirasımız olacak. ASTAŞ Holding olarak sorumluluklarımızın farkındayız. Tüm gücümüz ve kararlılığımızla, elimizden gelen desteği vererek, sağlıklı ve aydınlık günlere ulaşacağımıza inancımız tam. Bu vesileyle fedakâr bir şekilde görevlerini yapan tüm sağlık çalışanlarına ve diğer kurumlara bir kez daha teşekkür etmek istiyorum" şeklinde konuştu.
Başkandan Teşekkür
Güzel bir birlikteliğin altına imza atıldığını ifade eden Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, "Tüm dünyayı ve ülkemizde etkisi altına alan Koronavirüsle mücadelede Türkiye’miz örnek gösterilecek seviyeye getirilmesinde hükümetimizin karar ve uygulamalarının yanında bu yönde emek ortaya koyan görevlerinin başında olan çalışanlarımızın da büyük katkısı ve başarısı var. Bu sürecin başarılı bir şekilde yürütülmesinde cansiperane çaba içinde olan herkese kalbi teşekkürlerimi iletiyorum. Bizler birlikte başaracağız derken vefa odaklı bu insan gücümüzden bahsediyorduk. Bu bilinçle başaracağımıza tüm kalbimizle inanıyoruz. Görevleri başında olan tüm kardeşlerimizden, evlerinde kalarak desteğini ortaya koyan kadirşinas halkımızdan Allah razı olsun. Ayrıca 30 bin maske desteği veren Bafralı hayırsever iş insanı ASTAŞ Holding Hasan Kaya Aşcı’ya ve Aşcı ailesine Bafra’mız adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Köksal ÖNER
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum