TERMESPOR GELECEĞİN YILDIZLARINI YETİŞTİRECEK

Termespor Alt yapı Antrenörlerinden Civan Aydoğan ve Fatih Özen'in nezaretinde Termespor Başkanı Hüseyin Kambur, yönetim kurulu üyelerinden Oktay Altun, Kadir Aslan, Ercan Kaya, Ahmet Altun, Kenan Kar

TERMESPOR GELECEĞİN YILDIZLARINI YETİŞTİRECEK
14 Temmuz 2017 - 05:18
Termespor Alt yapı Antrenörlerinden Civan Aydoğan ve Fatih Özen'in nezaretinde Termespor Başkanı Hüseyin Kambur, yönetim kurulu üyelerinden Oktay Altun, Kadir Aslan, Ercan Kaya, Ahmet Altun, Kenan Karpuzoğlu, Yavuz Kambur ve velilerin katlımı ile yaz spor okulunun açılışını Terme Abdullah Aslan stadyumunda görkemli bir şekilde yaptı.
TOPLUMA YARALI BİREYLER YETİŞTİRECEĞIZ
Termespor Kulübü Başkanı Hüseyin Kambur, “Bu yıl düzenlenen yaz okulunun amacı, öncelikle yaz tatiline giren çocuklarımızın sosyal çevre edinmelerini sağlamak, sokak kültüründen uzaklaştırmak, sağlıklı, bilinçli ve topluma yararlı bireyler olmasına katkı sunmaktır. Aynı zamanda bu eğitime yıl boyunca süreklilik kazandırarak Termespor’un alt yapısına sporcu kazandırmayı ve gelecekte Termespor’u sağlam temeller üzerine oturtmayı hedefliyoruz” dedi.
TESİSLEŞME VE ALT YAPI HAMLESİ OLACAKTIR
Yönetim kurulunun hazır bulunduğu açılışta kulüp adına açıklama yapan Ercan Kaya," Termespor kulübü alt yapı ve yaz okulları gençlerimize ve ilçemize hayırlı olsun. Yen'i yönetim kurulumuzun olmazsa olmazı tesisleşme ve alt yapı hamlesi olacaktır. Tesisimiz olmadığımız için futbol okulumuzu stadımızda gerçekleştiriyoruz. İnşallah bu sorunu önümüzdeki günlerde halletmiş olacağız. Yaz spor okulumuzdan yetişecek olan yetenekli minik sporcularımızı Termespor’a, Samsunsporumuza ve Milli takımımıza kazandıracağız "diye konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum