Terme'de Bahane Değil Hizmet Üreteceğiz

AK Parti'nin Terme Belediye Başkan aday adayı Şenol Kul, ilçede yaşayan tüm hemşehrilerin gönlünü fethedecek çalışmalar içinde olacağını belirterek, "Bahane değil hizmet üreteceğiz. Terme'yi şimdikinden daha ileri seviyelere taşıyacağız" dedi.

Terme'de Bahane Değil Hizmet Üreteceğiz
26 Aralık 2023 - 21:15
Samsun'un Terme İlçesi AK Parti Belediye Başkan aday adayı Şenol Kul, Allah nasip ederse göreve geldiğimizde ilçede bahane değil hizmet üreteceklerini bunun için gece-gündüz demeden çalışacaklarını söyledi.
Geçmişe Değil İleriye Odaklanacağız
Terme'de günü kurtaran adımlar atmak yerine geleceği şekillendiren, sürdürülebilir ve gelişime açık çalışmalar yapılacağını açıklayan Şenol Kul, "Terme'de bahane değil hizmet üretmek için göreve talibim" dedi. Hemşehrilerinin gönlünü fethedecek atılımların ilçeyi şimdikinden daha ileri seviyelere taşıyacağını dile getiren Şenol Kul, “Asla geçmişe takılmayacağız. Hep ileriye odaklanacağız. İlçemize daha nasıl güzellikler katarız, insanlarımızın hayatını nasıl kolaylaştırırız, sorunlarını en hızlı şekilde nasıl çözeriz diye gayret içinde olacağız. Çünkü bu topraklara borcumuz var” ifadelerini kullandı. Şenol Kul, hizmetleri, adaletli, etkin ve kent kimliğine uygun biçimde gerçekleştireceklerini de söyledi ve dedikodulardan, kısır çekişmelerden uzak sadece ilçesine odaklanarak hemşehrilerine verdiği sözleri yerine getireceğini vurguladı.
Amaçsız Proje Uygulanmayacak
Terme Belediye Başkan aday adayı Şenol Kul, açıklamasında amaç ve hedefine ulaşamayacak hiçbir projeyi uygulama safhasına geçirmeyeceğini, hizmetlerde etkinlik, tasarruf ve verimliliği artırma noktasında çok dikkatli hareket edeceklerine de dikkat çekti.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum