TEMİZ İNSANLARIN YOLUNU AÇIN!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun Milletvekili Adayı Necile Gündüz Çokay, ‘siyaset onurlu, şerefli ve temiz insanların yapacağı ciddi bir iştir

TEMİZ İNSANLARIN YOLUNU AÇIN!
22 Ekim 2015 - 18:25
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun Milletvekili Adayı Necile Gündüz Çokay, ‘siyaset onurlu, şerefli ve temiz insanların yapacağı ciddi bir iştir. 1 Kasım’da temiz insanların yolunu açın’ dedi.

SEÇMENDEN BÜYÜK İLGİ
1 Kasım seçimlerine sayılı günler kala seçim çalışmalarına ara vermeden büyük bir gayretle devam eden CHP Samsun Milletvekili Adayı Necile Gündüz Çokay’a hemşerileri her gittiği yerde güler yüzle ve heyecanla karşılıyor. Çokay, Samsunlu seçmenlerin gösterdiği ilgi karşısında seçim çalışmalarını daha bir hevesle yürütüyor. Kendisine ikram edilen çay, kahve ve pastaları almamaya özen gösteriyor.

CUMHURİYETİN BEKÇİSİYİZ

Samsunlu seçmenlerden Cumhuriyet Halk Partisi’ne sahip çıkmalarını ve ülkeyi yönetilemez hale getirenlerden gereken cevabı sandıkta vermelerini isteyen Çokay, ‘biz atalarımızın bu ülkeyi nasıl kurduğunu çok iyi biliyoruz. Cumhuriyetin bekçisiyiz. Yeter deyin artık. Akan kanı ve şehit cenazelerini durduracak olan tek parti biziz’ diye konuştu.

MAKAMDA GÖZÜM YOK

Hayatta tek amacının Samsun’a hizmet etmek olduğunu belirten Çokay, ‘makamda koltukta gözüm yok. Ben bugüne kadar oturduğum hiç bir koltuktan güç almadım. Ben oturduğu koltuğa güç vermeye talibim. Bunun için 1 Kasım’da bize bu gücü verin. O zaman hizmeti, hukuku, eğitimi, sağlığı ve en önemlisi adaleti hissedin. Biz parti olarak Türkiye’ye hizmete talibiz’ mesajı verdi.

TUFAN İPEK



FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum