TEKNOFEST2023'te Samsun Valiliği Standına Yoğun İlgi

6.'sı bu yıl İstanbul Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen ve milyonlarca ziyaretçinin katılım sağladığı TEKNOFEST2023'te bulunan Samsun Valiliği standına İstanbul'da yaşayan Samsunlulardan yoğun ilgi vardı.

TEKNOFEST2023'te Samsun Valiliği Standına Yoğun İlgi
01 Mayıs 2023 - 23:11
6.'sı bu yıl İstanbul Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen ve milyonlarca ziyaretçinin katılım sağladığı TEKNOFEST2023'te bulunan Samsun Valiliği standına gerek İstanbul'da yaşayan Samsunlu hemşehrilerimiz, gerek Samsunspor'umuzun 11 yıllık aranın ardından yeniden Süper Lig'e yükselişini ve şampiyonluğunu tebrik etmek isteyen farklı takım taraftarları gerekse de eğlence ve heyecan dolu bilgi yarışmamızla güzel anılar biriktirmek isteyen 7'den 70'e vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdi.
Samsunspor başta olmak üzere Samsun'la ilgili tarih, coğrafya, spor, kültür ve turizm başlıklarındaki çeşitli sorularla yarışmacıların şehrimizi farklı yönleri ve değerleriyle tanımasına katkı sunulurken, istisnasız tüm yarışmacılarımıza yine Samsun'a dair anılarla dolu hediye çantaları verildi. 5 günlük TEKNOFEST2023 süresince her gün için ayrı ayrı hesaplanan puanlamaya göre ilk 3'e giren toplam 15 yarışmacımıza ise iletişime geçilip adres bilgileri alınarak Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını 19 Mayıs 1919'da Samsun'a getiren Badırma Vapuru'nun maketleri gönderilecek.
TEKNOFEST2023 ve standımıza gösterilen yoğun ilgi hakkında değerlendirmede bulunan Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Milli Teknoloji Hamlesinin en güzel yansımalarına ve gövde gösterisine sahne olan festivalin sonuçları itibarıyla ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olması temennisinde bulundu. Geçtiğimiz yıl Samsun'da başarıyla gerçekleştirilen TEKNOFESTKARADENİZ süresince ortaya koyduğumuz ev sahipliğinin güzel yansımalarından birisinin de TEKNOFEST2023'te standımıza gelen birçok ziyaretçinin Samsun'un başarılı organizasyonunu unutmamış olması ve Samsun'u iyi hatıralarla yâd etmesi olduğunu ve bunun kendilerini ziyadesiyle mutlu ettiğini dile getiren Vali Dağlı, standa ilgi gösteren vatandaşlara teşekkür etti.


 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum