TEKKEKÖY'DE GELECEĞİN FİLENİN YILDIZLARI YETİŞİYOR

Voleybol Antrenörü Vasfiye Uçan, ”Samsun’un Tekkeköy İlçesindeki Yaşar Doğu Spor Salonunda haftanın 3 günü başta olmak üzere geleceğin yetenekli Milli Voleybolcularını yetişiyoruz” dedi

TEKKEKÖY'DE GELECEĞİN FİLENİN YILDIZLARI YETİŞİYOR
08 Aralık 2017 - 08:27
Voleybol Antrenörü Vasfiye Uçan, ”Samsun’un Tekkeköy İlçesindeki Yaşar Doğu Spor Salonunda haftanın 3 günü başta olmak üzere geleceğin yetenekli Milli Voleybolcularını yetişiyoruz” dedi.
VOLEYBOLUN KURALLARINI EN İYİ ŞEKİLDE ÖĞRETİYORUZ
İlçemizde bulunan okullarımızın 2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılının başlamasıyla birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından organize edilen yaz spor okulunda küçük-yıldız-genç kategorilerinde geleceğin Milli Voleybolcularını yetireceklerini belirten Voleybol Antrenörü Vasfiye  Uçan, ”Açmış olduğumuz  spor okulunda  Voleybolun kurallarını en iyi şekilde öğretiyoruz. Buradan yetişecek olan kaliteli sporcularımızı öncelikle İlçemize, ilimize ve de Milli takımımızın kadrolarına dahil etmek için çalışmalarımızı yönde sürdürmekteyiz. Çocukların bizlere emanet eden velilerimizin desteğini de arkamıza alarak yolumuza devam ediyoruz” diye konuştu.
BİZLERDEN DESTEĞİNİ ESİRGEMEYENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM
Geçmiş yıllarımızda olduğu gibi bu yılda aynı duygu düşünceler doğrultusunda geleceğin filenin yıldızlarını yetiştireceklerinin ifadesini kullanan Voleybol Antrenörü Vasfiye Uçan, "İlçemizde açmış olduğumuz spor okuluna büyük bir katkısı olan başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Osman Aşkın Bak’a  Samsun Valimiz Sayın Osman Kaymak'a  Tekkeköy Kaymakamız Sayın Günay Öztürk’e. Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürümüz Sayın Ahmet Güral Karayılmaz ile Tekkeköy Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürümüz Sayın Zıya Aydın'a ben ve sporcularının adına teşekkür ediyorum, Bizlere vermiş olduğu büyük bir desteğin karşısında elimizden gelenin en iyisini layıkla yerine getirmek için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz” dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum