Tekkeköy'de Coşkulu Bayramlaşma...

ORTAK BAYRAMLAŞMA… Tekkeköy’de Coşkulu Bayramlaşma

Tekkeköy'de Coşkulu Bayramlaşma...
29 Temmuz 2014 - 01:10
ORTAK BAYRAMLAŞMA…

Tekkeköy’de Coşkulu Bayramlaşma...

Tekkeköy Belediyesi ve Tekkeköy İlçe Kaymakamlığınca ortaklaşa organize edilen Ramazan Bayramı Bayramlaşma Programı Tekeköy Belediyesi Hizmet Binasında çoşkulu bir kalabalık eşliğine gerçekletirilmiştir.

Tekkeköy Belediyesi ve Tekkeköy İlçe Kaymakamlığınca düzenlenen bayramlaşma programına Tekkeköy İlçe Kaymakamı İbrahim Küçük, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Büyükşehir ve Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Örgütleri, Siyasi Parti Temsilcileri ve çok sayısıda Tekkeköy’lü vatandaşın katılımıyla bayramlaşma programı düzenlenmiştir.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar bayramlaş programında vatandaşların ve çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşırken Togar yaptığı konuşmada “ Tekkeköyde uzun zaman sonra yapılan Kaymakamlıkla Belediyenin beraberce organize ettiği bayramlaşma programına halkımız yoğun ilgi göstermiştir. Biz seçim döneminde hep Tekkeköy de değişimden bahsettik bunu sadece hizmet anlamında değil sosyal anlamda da gerçekleştireceğimizin habercisi olarak bu programı Tekkeköy İlçe Kaymakamlığımızca organize ettik. İki kamu kurumunun bundan önceki dönemlerdeki gibi ayrı ayrı bayramlaşma programı yapması Tekkeköy’e hizmet eden iki kurumun birbirinden uzak olduğu anlamı taşımaktaydı. Bu programı ortaklaşa yapmamızda büyük emeği olan ilçe Kaymakamımız Sayın İbrahim Küçük’e çok teşekkür ediyoruz.” Diyerek sözlerini tamalamıştır.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum