Tekkeköy'de Coşkulu Bayramlaşma

Tekkeköy Belediyesi  gelenekselleşen bayramlaşma programını her bayram olduğu gibi bu bayramda da açık alanda Tekkeköy meydanında düzenledi

Tekkeköy'de Coşkulu Bayramlaşma
25 Eylül 2015 - 19:28

Tekkeköy Belediyesi  gelenekselleşen bayramlaşma programını her bayram olduğu gibi bu bayramda da açık alanda Tekkeköy meydanında düzenledi.


[gallery ids="35201,35202,35203"]


Tekkeköy Belediyesi bayramlaşma törenleri artık gelenekselleşerek her bayramda açık alanda Tekkeköy meydanında yapılıyor.  Tekkeköy meydanında bayramın ikinci günü düzenlenen bayramlaşma törenine binlerce vatandaş katıldı. Bayramın ikinci günü düzenlenen programda Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Belediye  Başkan yardımcıları ve Belediye meclis üyeleri vatandaşlarla bayramlaştı. Tekkeköy’de bayramlar artık şenlik gibi açık alanda meydanda halk ile iç içe, protokol havasından uzak şölensi bir görünümde yapılıyor. Göreve geldiğimiz ilk yılda başladığımız açık alanda meydanda düzenlediğimiz bayramlaşmalarımız artık gelenekselleşmeye başladı diyen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ‘Tekkeköy tarihinde ilk defa göreve geldiğimiz yıl bayramlaşmayı meydanımızda düzenlemiştik. O günden başlayarak artık tüm bayramlarımızı meydanda açık alanda düzenliyoruz. Artık meydandaki bayramlaşmalarımız gelenekselleşti. Açık alanda tertip ettiğimiz bayramlaşma programımızın amacı halkımız ile aradaki mesafeleri kaldırıp, bayramlaşmayı protokol havasından çıkartıp bütünleşmeyi, birlikteliği sağlamaktı. Halkımızın yoğun katılım sağlaması bunun en güzel göstergesidir. Bayramlar dargınlıkların barıştığı, küslüklerin son bulduğu, birlik beraberliğin kaynaşmanın en güzel şekilde yaşandığı dini günlerimizdendir. Bizde bayram havasına yakışır bir bayramlaşma yaptık. Tüm ülkemizin ve hemşerilerimiz Mübarek Kurban bayramını tekrar kutluyorum’ dedi.
Bayramlaşma programına AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Tekkeköy İlçe Emniyet Müdürü Salih Çakır, İlçe Garnizon Komutanı Ali Ay, AK Parti Tekkeköy ilçe Başkanı Yusuf Güngör, 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mahmut Erdoğan katıldı.
Çocuklar unutulmadı
Bayramları en güzel yaşayan çocuklarımızdır. Onlar bayramın neşesi ve rengidir. Bayramlaşmalarımızda çocukları görmek bana ayrı bir mutluluk veriyor diyen Başkan Togar, Bayramlaşmaya gelen çocuklarla ayrıca ilgilenip harçlık dağıttı.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum