Tekkeköy'ümüzü Samsun'un En Mutlu ve Huzurlu Yaşam Alanı Yapacağız

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Herkesin yaşamaktan keyif alacağı bir ilçe için çalışıyoruz. Tekkeköy'ümüzü Samsun'un en mutlu ve en huzurlu yaşam alanı yapacağız” dedi.

Tekkeköy'ümüzü Samsun'un En Mutlu ve Huzurlu Yaşam Alanı Yapacağız
05 Aralık 2023 - 12:08
Gönül belediyeciliği parolasıyla çalışmalarına devam eden Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ilçe halkıyla bir araya gelerek istek, görüş ve önerilere kulak vermeyi sürdürüyor.
Bu kapsamda her gün yoğun bir program yürüten Başkan Togar, son olarak Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Topçu ve muhtarları ziyaret ederek istişare toplantısında bir araya geldi. Toplantıda Tekkeköy’ün geleceğine dair büyük hayalleri omuz omuza gerçekleştirme yolunda atılacak adımlar ve mahallelerdeki öncelikler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.
Çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz
Tekkeköy’ü herkesin huzurla yaşayacağı bir ilçe haline getirmek için durmak bilmeden çalıştıklarını söyleyen Başkan Hasan Togar, “Tekkeköy'ümüzün geleceğini daha aydınlık bir şekilde oluşturabilmek için tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte gece gündüz demeden emek veriyoruz. Herkesin yaşamaktan keyif alacağı bir ilçe için çalışıyoruz. Tekkeköy'ümüzü Samsun'un en mutlu ve en huzurlu yaşam alanı yapacağız. Bu hedefimiz için de dur durak bilmeden daima çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz “dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum