Reklam
Reklam
Reklam

Tekkeköy'de İyi'ler Aşure Dağıttı

İYİ Parti Tekkeköy İlçe Başkanı Gülay Aydın, Muharrem ayı nedeniyle ilçe sakinlerine aşure ikramında bulundu. Parti binası önünde vatandaşlara aşure ikram eden Aydın, “Savaşsız bir dünyada beraberlik ve dayanışma içerisinde geçireceğimiz nice Muharrem ayları diliyorum” dedi.

Reklam
Tekkeköy'de İyi'ler Aşure Dağıttı
30 Ağustos 2021 - 17:02
Reklam
Muharrem ayının tüm insanlığa barış, dostluk ve huzur getirmesini temenni eden İYİ Parti Tekkeköy İlçe Başkanı Gülay Aydın, “İYİ Parti Tekkeköy İlçe Teşkilatı olarak bugün bolluğun ve bereketin simgesi olan aşurelerimize hemşehrilerimize ikram ettik. Doğal felaketlerin olmadığı ve savaşsız bir dünyada beraberlik ve dayanışma içerisinde geçireceğimiz nice Muharrem ayları diliyorum” diye konuştu. Tekkeköy ilçesinde yapılan etkinliğe İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy ile İYİN Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar da katıldı.
Minnet ve Şükranla Anıyoruz
30 Ağustos Zafer Bayramımız için de açıklamalarda bulunan Başkan Aydın, “Bugün, tarihi eşsiz kahramanlık ve zaferlerle dolu aziz milletimizin ve kahraman ordumuzun, muazzez vatan toprağı uğruna verdiği zorlu Kurtuluş Savaşı mücadelesini başarıyla neticelendirerek Anadolu’yu ebedi yurdumuz olarak bir kez daha tescillediği ve Cumhuriyet’imizin kuruluşunu müjdelediği büyük zaferimizin 99’uncı yıl dönümünü kutlamanın onur ve gururunu yaşıyoruz. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden milli mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda edan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, milletimizin ve şanlı ordumuzun 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum” dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum