TEKKEKÖY BELEDİYESİ PERSONELİNE, İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ SEMİNERİ…

TEKKEKÖY BELEDİYESİ PERSONELİNE, İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ SEMİNERİ… Tekkeköy Belediyesi bünyesinde görev yapan personeli bilinçlendirmek, iş kazalarına sebebiyet vermemek ve bilgilerini artırma

TEKKEKÖY BELEDİYESİ PERSONELİNE, İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ SEMİNERİ…
15 Temmuz 2014 - 18:26
TEKKEKÖY BELEDİYESİ PERSONELİNE, İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ SEMİNERİ…
Tekkeköy Belediyesi bünyesinde görev yapan personeli bilinçlendirmek, iş kazalarına sebebiyet vermemek ve bilgilerini artırmaya yönelik olarak ‘İş Sağlığı ve Güvenliği’ konulu seminer düzenlendi.

Ülkemizde iş kazalarının her geçen gün artması işyerlerine ve kurumlara bir dizi önlem almaya itti. Tekkeköy Belediyesi de belediyede çalışan personeline bir seminer düzenleyerek, iş güvenliği ve iş sağlığı hakkında dikkat edilmesi gereken bir çok bilinmeyen ile ilgili bilgiler verdi. İş sağlığı ve güvenliği uzmanı tarafından Personelin iş öncesinde yapması gerekenler ve alması gereken önlemler, uyulması gereken kurallar, risklerin azaltılması gibi daha birçok konu hakkında bilinçlendirildi. İş sağlığı ve güvenliği seminerleri kurumda belli aralıklarla tekrarlanacak. Seminerlerin sonunda personele sertifika verilecek. İş sağlığı ve güvenliği uzmanı Zafer Türedi ‘Verilen seminerin amacının iş kazalarını sıfıra indirmek olduğunu’ belirtti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum